bytter navn til
Bedriftskunde? Besøk vår B2B-shop.

Spesialister på Apple-B2B og IT til kreative miljøer

Infografikk er Norges foretrukne leverandør av IT til kreative miljøer.
Vi er en produktuavhengig totalleverandør, samtidig som vi er spesialister på Apple B2B.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Infografikk hjelper deg med

Apple-ekspertise

Infografikk har status som Apple Premium Reseller og er en av landets største leverandører av Apple-produkter med tilhørende tjenester til bedriftsmarkedet.

Drift og support

Infografikk har en rekke drift- og supportavtaler for våre bedriftskunder som sørger for en mest mulig effektiv arbeidshverdag.

Hardware og Software

Infografikk er en totalleverandør av IT-produkter og tjenester til bedriftsmarkedet. Hos oss kan du samle dine innkjøp, support og lisenser.

Reparasjon av Apple-produkter

Vi har et lokalt Apple-serviceverksted med kun sertifiserte teknikere. Effektiv og rask håndtering og egne bedriftsløsninger.

Nettverksløsninger

Vi leverer moderne, sikre og raske nettverksløsninger slik at du kan jobbe raskt og effektivt. Vi overvåker nettverket og sørger for god stabilitet.

Backup og sikring av data

Sikre bedriftens data med komplett løsning for lagring, sync og backup. Infografikk tilbyr flere backup-løsninger både for klient og server.

Print

Infografikk er sertifisert som både Epson- og Xerox-partner og tilbyr en rekke printløsninger. Vi tilbyr både storformat og MFP til en rekke ulike bransjer.

IT-outsourcing

Infografikk kan ta hånd om hele bedriftens IT-drift slik at du kan fokusere og bruke tid på det du er god på. Våre IT-konsulenter bistår med faste oppdrag og egne skreddersydde løsninger.

...og mye mer!

Apple i bedriften

Infografikk har status som Apple Premium Reseller og Apple Authorised Service Provider. Det vil si at vi leverer hele produktsortimentet til Apple, i tillegg til at vi utfører service på produktene. Dette i kombinasjon med våre løsninger for drift, support og finansiering gjør oss unike som Apple-forhandler rettet mot bedriftsmarkedet.

Vårt spesialfelt er Apple- og IT-utstyr til kreative miljøer. Mange av våre kunder er arkitekter, reklamebyråer, og designbyråer. I tillegg leverer vi også produkter og tjenester til mediebransjen, fotografer, videoprodusenter med mange flere. Det er flere fordeler ved å velge Infografikk som din Apple-forhandler.

Les mer

Hvorfor velge Infografikk?

Personlig service

Mennesker handler av mennesker. Hos Infografikk får alle våre bedriftskunder en egen kundekontakt slik at man alltid har et ansikt å forholde seg til. Det vil si at du alltid kan ta kontakt med din rådgiver om du har spørsmål, eller ønsker å ta et møte for å snakke nærmere om en av våre produkter eller tjenester som vi kan tilby.

Profesjonell rådgivning

Hos Infografikk har vi erfarne rådgivere på salg og service. Det vil si at du som bedriftskunde alltid får tilgang til alle våre konsulenter, slik at du tar den riktige avgjørelsen den dagen du ønsker å gjøre et innkjøp eller ønsker å vurdere mulighetene som finnes. Vi veileder deg ut i fra deres behov og i fellesskap kommer vi frem til en skreddersydd løsning for nettopp deg og din bedrift.

Over 30 års erfaring

Infografikk er et etablert selskap med lang erfaring. Våre medarbeidere har gjennom mange år skaffet seg kunnskap og erfaring som kommer våre kunder til nytte hver dag. Med spesialister innen ulike fagområder har vi tyngden og erfaringen som skal til for å levere store- og små løsninger - skreddersydd til din bedrift. Dette er noen av våre argumenter for hvorfor du skal velge akkurat Infografikk i mengden av tilbydere som finnes der ute.

Det viktigste for oss er å levere merverdi til våre kunder, uansett om du er en liten eller mellomstor bedrift, eller et større konsern som ønsker å samarbeide med oss. Synes du Infografikk virker som en spennende samarbeidspartner? Stikk gjerne innom på en kopp kaffe og hør hva vi kan gjøre for akkurat din bedrift.

Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning.

Camilla Berner Camilla Berner

Camilla Berner

Senior Key Account B2B
480 97 656

Fredrik Jonassen Fredrik Jonassen

Fredrik Jonassen

Senior Key Account B2B
900 14 792

Flemming Pettersen Flemming Pettersen

Flemming Pettersen

Senior Key Account B2B
414 20 282

Terje Fluske Terje Fluske

Terje Fluske

Senior Key Account B2B
908 34 246

Elin Krumm Elin Krumm

Elin Krumm

Daglig leder | Kristiansand
994 53 830

Anders Rove Anders Rove

Anders Rove

Senior Key Account B2B
995 56 565

Top