Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Apple i bedriften

Infografikk har status som Apple Premium Reseller og Apple Authorised Service Provider. Det vil si at vi leverer hele produktsortimentet til Apple, i tillegg til at vi utfører service på produktene. Dette i kombinasjon med våre løsninger for drift, support og finansiering gjør oss unike som Apple-forhandler rettet mot bedriftsmarkedet.

Vårt spesialfelt er Apple- og IT-utstyr til kreative miljøer. Mange av våre kunder er arkitekter, reklamebyråer, og designbyråer. I tillegg leverer vi også produkter og tjenester til mediebransjen, fotografer, videoprodusenter med mange flere.

Det er flere fordeler ved å velge Infografikk som din Apple-forhandler. Vi liker å fortelle at vi er en relasjonsbedrift som er opptatt av kompetanse. Som norges eldste Apple-forhandler har vi lang erfaring, samtidig som vårt samarbeid med Apple og andre produsenter, alltid sørger for at vi er oppdatert på de aller nyeste løsningene som finnes på markedet. Våre sertifiserte IT-konsulenter har mulighet til å hjelpe bedriften med drift, backup, mobile device management, support og onsite oppdrag etter behov. Vi leverer ikke bare produktene, vi leverer også løsningene rundt, slik at de ansatte får fullt utbytte av produktene!

Skulle du oppleve feil på ditt Apple-produkt kan du levere den til vårt lokale Apple-sertifiserte verksted. Vi har egne bedriftsløsninger og tilbyr blant annet budhenting i Oslo for bedrifter som er våre kunder på Apple-produkter. Vi er svært raske på service, men om en av bedriftens ansatte ikke klarer seg uten maskin er det mulig å leie en enhet av oss i mellomtiden. Vårt mål er at du som kunde skal ha minst mulig nedetid, slik at dere kan bruke tiden på det dere er gode på. Tid er penger.

Vår nettbutikk har hele utvalget av de populære Apple-produktene som Mac Pro, Macbook Pro, iMac, iPhone og iPad. Vi tilbyr skreddersydde pakker til kunder og vi kan også legge opp produkter etter behov. Vårt system er helautomatisert slik at pakken sendes så raskt som mulig fra vårt lager. Har du lyst til å ta en prat med oss om hvordan vi kan samarbeide på Apple-produkter, løsninger eller service? Du finner kontaktinformasjon til våre dyktige ansatte nedenfor.

Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning.

Fredrik Jonassen Fredrik Jonassen

Fredrik Jonassen

Senior Key Account B2B
900 14 792

Anders Rove Anders Rove

Anders Rove

Senior Key Account B2B
995 56 565

Elin Krumm Elin Krumm

Elin Krumm

Daglig leder | Kristiansand
994 53 830

Henning Finstad Henning Finstad

Henning Finstad

Senior Key Account B2B
930 17 606

Camilla Berner Camilla Berner

Camilla Berner

Senior Key Account B2B
480 97 656

Terje Fluske Terje Fluske

Terje Fluske

Senior Key Account B2B
908 34 246

Top