Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Om Infografikk

Infografikk er en Apple Premium Reseller og Apple Authorised Service Provider. Det vil si at vi leverer hele produktsortimentet til Apple, i tillegg til at vi utfører service på produktene. Dette i kombinasjon med våre bedriftsløsninger for IT-drift, support og finansiering gjør oss unike som Apple-forhandler rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet.

Infografikk sitt hovedkontor og bedriftsavdeling er i Sarpsborg, i tillegg har vi 3 Apple Premium Reseller-butikker fordelt på lokasjoner i Sarpsborg og Kristiansand.

Vårt spesialfelt er Apple- og IT-utstyr til kreative miljøer. Mange av våre kunder er arkitekter, reklamebyråer, og designbyråer. I tillegg leverer vi også produkter og tjenester til mediebransjen, fotografer, videoprodusenter med mange flere.

Det er flere fordeler ved å velge Infografikk som din Apple-forhandler. Vi liker å si at vi er en relasjonsbedrift som er opptatt av kompetanse. Som norges eldste Apple-forhandler har vi lang erfaring, samtidig som vårt samarbeid med Apple og andre produsenter, alltid sørger for at vi er oppdatert på de aller nyeste løsningene som finnes på markedet. Våre sertifiserte IT-konsulenter har mulighet til å hjelpe bedriften med drift, backup, MDM, support og onsite oppdrag etter behov. Vi leverer ikke bare produktene, vi leverer også løsningene rundt, slik at de ansatte får fullt utbytte av produktene.

Les også: Pippin bytter navn.

Historiske bilder

I oppstarten (1989)

Gründer Ole-Petter Løvstad leverer Mac til sykehuset i Fredrikstad.

Nye lokaler (1995)

Infografikk øker antall ansatte og flytter til lokaler på SørlieTorget i Sarpsborg.

Messe (2000)

Terje Fluske på Seybold-messe San Fransisco. Bransjetreff.

Åpning av butikk i Sarpsborg (2005)

Stor kø utenfor butikken som her åpner dørene første gang.

Bedriften vokser (2005)

Infografikk blir stadig flere ansatte.

Åpning av Pippin (2007)

Pippin åpner butikk i Kristiansand.

Pippin flytter (2012)

Pippin Kristiansand flytter til nye lokaler. Norges største APR.

Åpning av Pippin Sørlandssenteret (2013)

Pippin åpner ny butikk på Sørlandssenteret.

25-års jubileum (2014)

Infografikk fyller 25-år i 2014, dette feires med kake!

iPhone 6-lansering (2014)

Stor interesse for nye iPhone 6-modellen på lanseringsdagen.

Infografikk og Pippin fusjonerer (2020)

Infografikk kjøper Apple-forhandleren Pippin AS i Kristiansand.

Pippin blir Infografikk (2022)

Pippin bytter navn til Infografikk.

Referanser

"Vi benytter Infografikk når det gjelder alt av Apple-produkter og tilbehør. Kompetente rådgivere/selgere kombinert med en god nettbutikk og supportavdeling gir oss ønsket trygghet og stabilitet."

Jan Thore Nalum
Leder produksjon og design,
FJUZ Kommunikasjon

"For Høyskolen Kristiania er det viktig med partnere som gir oss gode løsninger, ser våre behov og yter god service. Vi er veldig fornøyde med Infografikk som treffer riktig på alle punkter."

Dan Jönsson
IT Driftsjef,
Høyskolen Kristiania

"Infografikk har i alle år Showfabrikken har drevet vært en samarbeidspartner og rådgiver på hvordan vi kan gjøre vår jobb på en effektiv måte ved å velge fremtidsrettede løsninger. Vi kan anbefale deres fagkunnskap på det varmeste."

Bjørn Øyvind Bya
Daglig leder,
Showfabrikken Media AS

Top