Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Raske nettverksløsninger fra Infografikk


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 07.03.23

Raske nettverksløsninger fra Infografikk

Infografikk hjelper bedrifter med et raskt og pålitelig nettverk i bedriften. Vi tar hånd om løsningen og sørger for at systemet er operativt, oppdatert med nyeste programvare og optimalisert for best mulig ytelse.

Infografikk drifter nettverksløsninger for en rekke bedrifter. Det er som regel driftskritisk for en bedrift at nettverket fungerer optimalt og derfor bruker mange Infografikk som en driftspartner på sine nettverksløsninger. Hos Infografikk får du alt fra fiberbredbånd inn i bygget, kablet- og trådløst-nettverk, brannmur og drift.

 

Fiberbredbånd

Fiberbredbånd er en type internettforbindelse som leveres gjennom fiberkabler, og det gir bedrifter muligheten til å få tilgang til høyhastighetsinternett med høy pålitelighet og lav latenstid. Dette kan være spesielt viktig for bedrifter som er avhengige av å overføre store mengder data eller som trenger en pålitelig internettforbindelse for å utføre sin daglige virksomhet. Vår leverandør på fiberbredbånd sørger for høy hastighet, stabilitet og pålitelighet. Bedriftene kan få tilgang til hastigheter som går opp til 10 Gbps, avhengig av deres behov og krav. Våre samarbeidspartner gir også bedrifter muligheten til å få tilgang til dedikert internettforbindelse, noe som betyr at de ikke trenger å dele båndbredden med andre bedrifter i området. Det er også enkelt å oppgradere kapasiteten hvis behovene endrer seg.

 

 

 

Trådløst nettverk

Selv om kablet nettverk oftest er det optimale, er det naturligvis også viktig med et godt trådløst nettverk. Infografikk leverer nettverk med Wifi 6 som er den nyeste generasjonen av wifi-teknologi som gir høyere hastigheter, bedre pålitelighet og lavere forsinkelser enn tidligere wifi-standarer. Wifi 6-teknologien gjør det også mulig for flere enheter å koble seg til nettverket samtidig, uten å gå på bekostning av hastighet og ytelse.

Med Infografikk sitt trådløste nett får du en kombinasjon av avanserte funksjoner som gjør at brukerne kan nyte godt av høy hastighet og pålitelig wifi-tilkobling. Tilgangspunktet har en maksimal hastighet på opptil 1,8 Gbps og kan støtte opptil 500 samtidige enheter. Den har også en rekkevidde på opptil 122 meter og kan enkelt integreres med eksisterende nettverk. Infografikk drifter og overvåker nettverket slik at vi kan optimalisere tilkoblingshastighetene, konfigurere gjestenettverk og håndtere sikkerhetsinnstillinger.

 

Med våre nettverksløsninger hjelper Infografikk til med å sørge for at dekningen av det trådløse nettet gjelder i hele lokalet.

 

Brannmur og sikkerhet

En brannmur er en viktig sikkerhetsmekanisme for bedrifter for å beskytte deres nettverk og data mot uautorisert tilgang og angrep fra hackere og skadelig programvare.

Her er noen grunner til hvorfor det er viktig for bedrifter å ha en brannmur:

  1. Beskytter mot cyberangrep: En brannmur fungerer som et virtuelt gjerde som filtrerer og overvåker trafikken til og fra bedriftens nettverk. Denne filtreringen beskytter mot uautoriserte tilkoblinger og cyberangrep.

  2. Sikrer konfidensialitet: Brannmuren kan konfigureres til å blokkere uautorisert tilgang til bedriftens konfidensielle data og nettverksressurser. Dette er spesielt viktig for bedrifter som håndterer sensitive data, som personopplysninger eller betalingsinformasjon.

  3. Hindrer spredning av skadelig programvare: Brannmuren kan også hindre spredning av skadelig programvare og virus som kan infisere bedriftens nettverk og datamaskiner.

  4. Øker nettverkets ytelse: En brannmur kan også optimalisere nettverkets ytelse ved å blokkere uønsket trafikk og redusere nettverkets belastning.

  5. Oppfyller regulatoriske krav: Noen bransjer og land har regulatoriske krav som krever at bedrifter skal ha en brannmur eller andre sikkerhetstiltak for å beskytte sin data.

 

En brannmur gir bedrifter et ekstra lag av beskyttelse mot cybertrusler og sikrer at deres data og nettverk er trygge og sikre.

 

 

Kontakt Infografikk for mer informasjon

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om nettverk.

Tlf: 69137070
E-post: bedrift@infografikk.no

 

Top