Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Blogg

Les Infografikk sin studentguide som gir deg masse nyttig info som er verdt å vite om når du skal handle din nye Mac til studiene. Her får du tips om hvordan du kan spare penger, hva slags tilbehør du trenger, programvare, finansiering og mye mer!

 02.07.24

Itera er et teknologiselskap som leverer løsninger til bank-, finans-, forsikring- og offshorebransjen. Selskapet er børsnotert, har kontorer i 8 land og teller over 250 ansatte bare i Norge. Takket være lange relasjoner og leveringsdyktighet har de valgt Infografikk som sin leverandør av Apple-arbeidsstasjoner og tilbehør.

 13.05.24

Gyro er et av norges ledende eventybyråer. Selskapet produserer innhold til store og små opplevelser, fra toppledermøter til folkefester. I tillegg til selve produksjonen, fokuserer byrået på kommunikasjon, strategi og utvikling av innhold. Nå har de blitt en del av den nordiske byrågrupperingen Liwlig og vil med det ytterligere styrke sin posisjon i det nordiske markedet.

 06.03.24

Are Eliassen har sett en stor endring de siste 3-4 årene på hvem som velger Mac i bedriften. Det er ikke lenger «bare» designerne som foretrekker Mac når de starter i jobben hos NoA Norge.

 16.02.24

Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber for at alle som er akutt syke og alvorlig skadde skal få raskere og riktigere medisinsk hjelp. Ved hjelp av forskning og teknologi er stiftelsen i stadig utvikling og sentralt i arbeidet brukes også iPad med MDM-styring levert av Infografikk.

 17.10.23

Som sertifisert Jamf-Partner kan Infografikk bistå med lisenser, oppsett, rådgivning og support på Jamf sin software. Det styrker Infografikk sitt økosystem som en totalleverandør for deg som kjøper Apple-produkter til bedriften.

 07.09.23

Østre Linje arkitektur og landskap har ingen interne IT-ressurser. Arkitektbyrået fra Indre Østfold bruker Infografikk som sin driftspartner på IT og har klare tanker om hvorfor de velger å sette bort IT-ansvaret til noen andre.

 31.08.23

Den høye restverdien på Apple-produkter er helt unik og gjør det spesielt gunstig for bedrifter å leie Apple-utstyr. Dette er det mange som ikke har oppdaget og Therese Johnsen-Haget mener mange små og mellomstore bedrifter burde få opp øynene for alle fordelene det er ved å leie.

 25.08.23

Trippel-M er eksperter på visuelle opplevelser. TV- og videoproduksjon, opptak, streaming og LED-skjermer er bare noe av det de leverer, og ikke minst fagpersoner bak utstyret med kompetanse til å drifte store produksjoner. Infografikk har tatt en prat med tekniker Martin Hermansen og avdelingsleder Matz Kallevig om hvordan de bruker Apple-utstyr som står sentralt i mange av oppdragene til Trippel-M.

 06.02.23

På et kontor i Rygge sitter konseptartist og illustratør Nikolai Lockertsen og tegner på en iPad Pro. Resultatet av hans arbeid ser du kanskje neste gang du er på kino og ser på en av de nyeste blockbuster-filmene fra Hollywood.

 25.05.22

Foll er et reklamebyrå i Oslo med et spesielt fokus rettet mot retail. De jobber med noen av de største kjedene i Norge og hjelper kundene med å utvikle gode konsepter og merkevarer. Vi tok turen til Foll og tok en prat med daglig leder Eilif Kiland.

 15.03.22
Top