Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Hvorfor velge Infografikk?

Personlig service

Mennesker handler av mennesker. Hos Infografikk får alle våre bedriftskunder en egen kundekontakt slik at man alltid har et ansikt å forholde seg til. Det vil si at du alltid kan ta kontakt med din rådgiver om du har spørsmål, eller ønsker å ta et møte for å snakke nærmere om en av våre produkter eller tjenester som vi kan tilby.

Profesjonell rådgivning

Hos Infografikk har vi erfarne rådgivere på salg og service. Det vil si at du som bedriftskunde alltid får tilgang til alle våre konsulenter, slik at du tar den riktige avgjørelsen den dagen du ønsker å gjøre et innkjøp eller ønsker å vurdere mulighetene som finnes. Vi veileder deg ut i fra deres behov og i fellesskap kommer vi frem til en skreddersydd løsning for nettopp deg og din bedrift.

Bredt utvalg av produkter og tjenester

Infografikk samarbeider med noen av verdens største distributører av IT-produkter. Det vil si at vi via våre leverandører og eget varelager - har Infografikk et enormt utvalg innen ulike teknologi-produkter. Vi samarbeider og er sertifisert på noen av verdens største merkevarer som Apple, Epson, Xerox, Adobe, Microsoft med flere. Vi lagerfører som en av få i Norge en rekke skreddersydde konfigurasjoner av Apple Mac-maskiner. Infografikk har også en rekke egenutviklede IT-tjenester som vi tilbyr våre kunder.

Eget Apple-verksted og IT-konsulenter

Skulle du som kunde av Infografikk få problemer har vi et eget Apple-serviceverksted og autoriserte konsulenter på veien som kan bistå. Med våre drift- og serviceavtaler sikrer vi våre kunder minst mulig nedetid og med en av våre backup-avtaler sørger vi for at din bedrift ikke mister forretningskritiske data.

Workshop og opplæring

Det hjelper lite med kraftig utstyr og programvare i bedriften hvis ingen klarer å bruke det på en effektiv måte. Infografikk er spesialister på arbeidsflyt og er opptatt av at dine medarbeidere skal få en god utnyttelse av maskin- og programvare. Vi tilbyr derfor egne workshops ute hos kunde slik at man får best mulig nytte av teknologien som finnes.

Effektiv logistikk

Fra vårt hovedkontor sender vi daglig ut forsendinger i et høyt tempo. Våre budbiler går daglig inn til Oslo og omegn slik at våre kunder får raskest mulig levering. Via andre samarbeidspartnere som Bring og Link Solution kan vi også sørge for levering av alt fra små forsendelser, ekspress-leveringer og større leveranser landet rundt.

Fleksible betalingsløsninger

Hos Infografikk kan du som bedriftskunde få egne betalingsløsninger via faktura, leasing, leie eller innbytte av produkter.

Over 30 års erfaring

Infografikk er et etablert selskap med lang erfaring. Våre medarbeidere har gjennom mange år skaffet seg kunnskap og erfaring som kommer våre kunder til nytte hver dag. Med spesialister innen ulike fagområder har vi tyngden og erfaringen som skal til for å levere store- og små løsninger - skreddersydd til din bedrift. Dette er noen av våre argumenter for hvorfor du skal velge akkurat Infografikk i mengden av tilbydere som finnes der ute. Det viktigste for oss er å levere merverdi til våre kunder, uansett om du er en liten-, mellomstor bedrift eller et større konsern som ønsker å samarbeide med oss. Synes du Infografikk virker som en spennende samarbeidspartner? Stikk gjerne innom på en kopp kaffe og hør hva vi kan gjøre for akkurat din bedrift.

Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning.

Fredrik Jonassen Fredrik Jonassen

Fredrik Jonassen

Senior Key Account B2B
900 14 792

Elin Krumm Elin Krumm

Elin Krumm

Daglig leder | Kristiansand
994 53 830

Terje Fluske Terje Fluske

Terje Fluske

Senior Key Account B2B
908 34 246

Anders Rove Anders Rove

Anders Rove

Senior Key Account B2B
995 56 565

Camilla Berner Camilla Berner

Camilla Berner

Senior Key Account B2B
480 97 656

Henning Finstad Henning Finstad

Henning Finstad

Senior Key Account B2B
930 17 606

Top