Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Finansiering

Finansiering for bedriftskunder


Leie

Bedrifter kan leie Apple-produkter hos Infografikk i 24 måneder inkludert allrisk forsikring til en lav månedspris. Det er den høye restverdien som gjør det gunstig å leie Apple-produkter hos Infografikk, etter 24 måneder kan du bytte til nytt produkt, slik at du alltid har den nyeste teknologien på markedet. For deg som ønsker å beholde produktet tilbyr vi også leasing av produkter.

Spør vår bedriftsavdeling om leie.

Les mer om leie

Faktura

Kjøp nå, betal senere med en av våre fakturaløsninger for bedriftskunder. For spørsmål om faktura, spør oss gjerne om en bedriftskonto.

Søk om bedriftskonto med faktura

Finansiering for privatkunder


EasyUpgrade

EasyUpgrade er en superenkel og fleksibel måte å kjøpe en ny iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch på. Du kan spre betalingen over en periode på 12, 24 eller 36 måneder, slik at det blir mer overkommelig for lommeboken din. Med EasyUpgrade får du en fast månedlig sum og en fast nedbetalingstid.

Det beste med EasyUpgrade er at du også kan bytte til en ny Apple-enhet etter at avtalen din er fullført. Da begynner du på nytt med nye avdrag og en helt ny enhet. På denne måten kan du alltid ha den nyeste og beste teknologien uten å måtte betale alt på en gang.

Du kan velge EasyUpgrade i vår nettbutikk - eller i våre fysiske butikker.

Klarna

Klarna konto lar deg dele opp betalingen over tid. Du kan velge å betale hele beløpet ved forfall, eller dele opp betalingen i mindre avdrag over en lengre periode. Det er ingen renter eller gebyrer hvis du betaler tilbake innen den avtalte perioden. Med Klarna sin «Kjøp nå, betal senere", får du muligheten til å motta varene før du betaler for dem.

Les mer om Klarna
Top