Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

House of Krohn - En unik satsning på design og interiør, med Infografikk sine IT-løsninger i spissen


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 28.10.23

House of Krohn - En unik satsning på design og interiør, med Infografikk sine IT-løsninger i spissen

Krohnark har hatt en utrolig reise siden oppstarten i 2010. Nå har interiørarkitektene flyttet inn i House of Krohn - et ambisiøst prosjekt hvor Infografikk har bistått med IT-infrastruktur, server, nettverk og møterom i de nye lokalene.

Krohnark har hatt en voldsom vekst. Siden oppstarten i 2010 har de hatt en stor vekst i omsetning og antall kunder, men det har skjedd store ting også med omgivelsene. Fra å sitte i et mørkt kjellerlokale i oppstarten, har de nå flyttet inn i nye House of Krohn. Et lokale på over 1100 kvadratmeter, fullt av kunst og kreative mennesker - med fagfelt innenfor design og interiør. Tanken om et samlingspunkt startet i 2018 hvor bedriften la en ny strategi, og planen var at de skulle pushe grenser:

- Vi skulle bli noe mer enn interiørarkitekter. Vi begynte å legge en plan om at vi skulle åpne opp kontoret og få folk inn, forteller partner og interiørarkitekt hos Krohnark Margrethe Hvesser.

Det ble lagt spennende planer og en fremtidsrettet visjon. Et eget Krohn-hus hvor man kunne skape et samlingspunkt for design under samme tak. Et levende hus som kan inspirere, ha arrangementer, foredragsholdere og debatter. En samlingsplass både for ansatte, men også på sikt kanskje også folk utenfra med samme interesser. Det var slik tanken bak "House of Krohn" ble til.

 

"Vi skulle bli noe mer enn interiørarkitekter"

- Margrethe Hvesser, Partner og interiørarkitekt hos Krohnark

 

Partner og interiørarkitekt hos Krohnark Margrethe Hvesser i et av møterommene hos House of Krohn. (Foto: Christian Andersen)


House of Krohn på vei til å bli en realitet - Infografikk drar på befaring

Høsten 2022 markerer et viktig skritt mot realiseringen av House of Krohn. Med planlagt innflytting tidlig i 2023, er det hektiske dager og mye som skal på plass. Infografikk spiller en nøkkelrolle ved å tilby teknisk rådgivning og gjennomfører befaringer i de nye lokalene.

Tekniker Morten Hagen fra Infografikk understreker viktigheten av grundig planlegging for en smidig overgang. Alt fra å etablere fiberlinjer i bygningen, til å plassere nettverkspunkter og Wi-Fi-enheter i taket, samt riktig kabling i veggene.

- I tillegg er det avgjørende at strømuttak og stikkontakter blir strategisk plassert i veggene, spesielt der det er planlagt TV-skjermer. Dette sikrer en sømløs installasjon og estetisk utførelse. Ved å samarbeide tett med oppdragsgiveren og elektrikere på stedet, reduserer vi sjansen for ubehagelige overraskelser når lokalene tas i bruk, forteller Hagen.

Les også: Raske nettverksløsninger fra Infografikk

 

House of Krohn sine lokaler i Thorvald Meyers gate i Oslo. Bilde 1: Den store baren er lokalets samlingspunkt. Der serveres lunsj og bakevarer, og på fredager gjerne litt bobler og øl fra egen tappekran. Bilde 2: in-house galleri i regi av Heine Larsen, der all kunst er til salgs. (Begge foto: Dag Sandven)Klart for innflytting - 1100 kvadratmeter og egen spa-avdeling

I januar 2023 stod House of Krohn ferdig og Krohnark flyttet inn i det drøyt 1100 kvm store lokalet i Thorvald Meyers gate i Oslo. Fra inngangen kommer man inn i et stort vrimleområde, som fungerer som en samlingsplass med sittegrupper, spennende kunstverk og sofaer - alt sentrert rundt en stor kaffebar hvor det serveres mat og drikke - det er også muligheter å tappe øl fra egen tappekran! Videre inn i lokalene er det ekslusive bad med spesialdesignede møbler, egen spa-avdeling, butikk, speakers Corner og eget VR-rom hvor kunder kan se prosjekter - eller ansatte kan koble av og få inspirasjon i en digital verden. Som de selv skriver om prosjeket på sine nettsider "House of Krohn" er et levende sted man ikke ønsker å dra hjem fra". Huset har nå flere leietagere innenfor samme sjanger:

- Alt er design-relatert. Man har Krohnark som er interiørarkitekter, Rosser reklamebyrå, fashion med Krohn SuitsArne Sørvig som er leder for Bocuse d'Or og Skyhome som jobber med software-løsninger for interiørdesignere. Alt er samlet under samme tak og har sine arbeidsplasser hos House of Krohn. I tillegg er all kunsten i lokalene fra Heine Larsen - og all kunsten er til salgs, forteller Margrethe Hvesser.

Bilde 1: Spesialdesignet vask med "Glam-Room" i bakgrunnen. Bilde 2: VR-rom hvor kunder og ansatte kan gå inn i en digital verden. (Begge foto: Dag Sandven)Infografikk leverer møteromsløsninger til House of Krohn

I sentrum av House of Krohn's lokaler finner du et utvalg av møterom som deles av leietakerne. Kronjuvelen er "Speakers Corner," utstyrt med skjerm, Logitech Rally Bar (kamera og lydplanke), mikrofoner og møteromskontroller. De mellomstore møterommene er også ofte i bruk, med skjermer som viser dagens møtetidspunkter utenfor glassveggene, slik at du alltid kan se hvem som har reservert rommet i fremtiden.

- Våre møterom er hjertet av våre aktiviteter her. De mellomstore rommene med skjerm og kamera er spesielt populære, og vi bruker dem til alt fra Teams-møter til tradisjonelle møter. Vi mottar også henvendelser fra eksterne som ønsker å benytte våre fasiliteter, som for eksempel å holde styremøter her. Vår visjon er å tilby utleie av disse rommene for de som ønsker det, forteller Margrethe Hvesser.

Les også: Slik fungerer møteromsløsningene fra InfografikkBilde 1: Speakers Corner, med møteromsløsninger levert av Infografikk. Bilde 2: Materialrom (Begge foto: Dag Sandven)


Effektiv IT-support hos Infografikk

I det daglige arbeidet hos Krohnark brukes det for det meste Mac som arbeidsverktøy. Personlig foretrekker Margrethe å bruke Mac når hun jobber med interiørarkitektur:

- Min opplevelse er at Mac fungerer best på designverktøyene som vi bruker. Vi bruker archicad som tegneprogram, vi har også som Photoshop, illustrator og de grafiske programmene.
I tillegg er det flere som meg som ikke er så teknisk-anlagt, og da er Mac et veldig enkelt arbeidsverktøy, forteller hun.

Skulle det skje at noen av de ansatte har tekniske problemer, har bedriften tegnet en driftsavtale med Infografikk som sikrer bedriften rask support og bistand. Krohnark har ingen ansatte som er IT-ansvarlig, de jobber og bruker tiden til det de er gode på, interiørarkitektur - og velger å sette bort jobben med eventuelle IT-utfordringer til Infografikk. Partner hos Krohnark, Are Hundstuen trekker frem viktigheten av det med å få tak i hjelp når det haster som mest:

- Infografikk er veldig gode på å være tilgjengelige. Det er typisk at det skjer noe bare minutter før en deadline og hvis det da blir noe panikk eller surr, ringer jeg Infografikk som ordner opp, forteller han.

 

Fakta om Krohnark

  • Startet opp i 2010 av Heidi Krohn
  • Kontorer i Oslo og Sandefjord
  • Ca 25 ansatte
  • Interiørarkitektur, konseptutvikling, kontor og arbeidsplassdesign.
  • Spesialitet: Næringsbygg og kontor
  • Aktuelle prosjekter: Rebel, Camilla Phil, Amby 
  • Nettside: https://www.krohnark.no/

 

Infografikk er stolte over å ha vært med på leveransen av IT-infrastruktur, server, nettverk og møterom til nye House of Krohn. Vi takker for tilliten og gratulerer Krohnark med flotte lokaler hos "House of Krohn".

 

Kontakt Infografikk

Infografikk er spesialist på IT og tilhørende programvare til interiørarkitekter. Vi samarbeider med Nordic Bim og har løsninger for blandede miljøer. Ta gjerne kontakt med en av våre ansatte for en prat om hvordan vi kan samarbeide. Les mer om våre tjenester her.

Tlf: 69137070 

E-post: bedrift@infografikk.no

 

 

 
 

Top