Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

- Start et møte med et enkelt tastetrykk!


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 24.02.23

- Start et møte med et enkelt tastetrykk!

Du trenger ikke å bruke adaptere, kabler og egen datamaskin for å starte et møte. Med disse løsningene får du en enklere møteromshverdag.

Infografikk hjelper deg med å få et brukervennlig og profesjonelt møterom tilpasset både små og store møterom. Vi tilbyr alt fra helt enkelt oppsett, men kan også utvide løsningen med flere skjermer, planleggingspanel, møteromskontroller og eksterne mikrofoner for å komplettere løsningen.

 

 

Logitech Rally Bar

Rally Bar er utstyrt med avanserte funksjoner som en 4K kamera med en 15x optisk zoom, som sikrer en krystallklar og detaljert visning av deltakerne. Den har også et imponerende lydsystem med fem høyttalere og en mikrofon som er plassert strategisk rundt enheten, slik at lyden blir klar og tydelig for alle deltakere i møtet.

Rally Bar er utviklet for å integreres enkelt med de mest populære videokonferanse-plattformene som Teams, Zoom, Google Meet og mange flere. Den kan også styres og overvåkes eksternt via Logitech Sync eller andre tredjepartsprogrammer.

Med Rally Bar kan du være sikker på at møtene dine vil være produktive og effektive, uansett hvor deltakerne befinner seg. Med enkel installasjon og en intuitiv brukergrensesnitt er det enkelt å komme i gang med denne kraftige møteromsløsningen.

 

Logitech Tap Scheduler

Logitech Tap Scheduler er en avansert planleggings- og bookingsløsning som gjør det enkelt å reservere og styre møterom og videokonferanseutstyr. Ved hjelp av et enkelt brukergrensesnitt kan brukere enkelt velge tidspunkt, dato og sted for møtet, samt angi hvilket utstyr som trengs, som for eksempel videokonferanseutstyr og mikrofoner.

 

Logitech Tap IP møteromskontroller

Logitech Tap IP Gjør det enkelt å delta på videomøter med en berøringskontroller. Denne ligger lett tilgjengelig på møterommet og du kan starte og stoppe møtet med et enkelt trykk, dele innhold, justere lyd og administrere møter.

 

Kontakt Infografikk for en prat om møterom

Ta gjerne kontakt med Infografikk for en prat om møterom tilpasset deres behov. Du når oss på tlf 69137070 eller bedrift@infografikk.no

Se alle møteromsproduktene i vår nettbutikk >>

Top