SERVICE OG SUPPORT

VELKOMMEN TIL VÅR SERVICEAVDELING >>

Har du problemer med et produkt eller tjeneste står våre Apple-sertifiserte teknikere klare til å bistå. Du kan registrere din servicesak ved å velge en av knappene nedenfor ut i fra hvilken type feil du opplever. Følg trinnene og skriv gjerne en grundig feilbeskrivelse underveis. Når saken er ferdig registrert kan du levere produktet til service i vår butikk på Sørlietorget i Sarpsborg, eventuellt har vi også løsninger for sending med post eller henting med bud for bedrifter. Når vi har mottatt produktet vil vi fortløpende holde kontakt med deg slik at du vet hvordan det går med din servicesak.

KUN SERTIFISERTE TEKNIKERE >>

Infografikk er er en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Det vil si at vi gir deg support på alle Apple-produkter uansett om du er en privatperson, bedrift, utdanningsinstitusjon eller offentlig organisasjon. Du som kunde beholder garantien og reklamasjonsretten på de Apple-produktene Infografikk reparerer. I tillegg til Apple-verksted har Infografikk også en rekke IT-konsulenter som hjelper våre bedriftskunder med deres IT-drift, løsninger, installasjoner og mye mer.

N

Før du leverer produkt til service

Q

Dekkes ikke av garanti

  • Programvarefeil
  • Tidligere uatoriserte reparasjoner
  • Slagskader & væskeskader

Innlevering

  • Innlevering butikkSe kart
  • Sending med post –  Infografikk, Hundskinnveien 94, 1711, Sarpsborg
  • Henting med bud (Kun bedriftskunder i Oslo)

Leie- eller låneenhet

Infografikk har et lite utvalg utlånsenheter. Hvis det gjelder saker som ikke dekkes av garanti kan man leie produkter etter forespørsel.

  • Leie iPhone-enhet 250,- ink mva.
  • Leie Mac – (Ta kontakt)
p

Batteribytteprogram

I samarbeid med Apple har vi nå et batteribytteprogram for deg som ønsker å bytte batteri på din iPhone 6 eller nyere. Pris er 349,- ink mva. Om du ønsker batteribytte, opprett en sak i vår serviceportal og vi tar kontakt med deg når vi har batteri på lager.

Driftsavtaler

Er din bedrift avhengig av raskest mulig respons på dine servicesaker? Med en av våre driftsavtaler er du sikret rask respons, samt inkludert systemsupport og fjernstyring av maskin.