Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Pippin bytter navn til Infografikk 🎉

I oktober 2020 ble Pippin kjøpt av Infografikk AS i Sarpsborg. Det har vært to spennende og lærerike år, hvor vi har skapt gode relasjoner til nye kollegaer.

Vi har også brukt tiden til å implementere felles systemer og rutiner, og sammen vil vi skape ytterligere vekst og bli et svært konkurransedyktig team.

I løpet av høsten vil vil også lansere en helt ny hjemmeside og nettbutikk.

– Vi bytter navn, men skal fortsatt være sterkt til stede lokalt på Sørlandet.

Etter en grundig prosess i styret er det besluttet at hele selskapet skal hete Infografikk. For å styrke og utvikle oss, og gå fremtiden godt i møte, har Pippin fusjonert med Infografikk. Vi er trygge på, og godt kjent med Infografikk, som vi har vært en del av i et par år. Infografikk avdeling Kristiansand vil fremdeles være din lokale Apple forhandler og yte den samme gode kundeservicen. Kjøpsopplevelse og kompetanse skal fortsatt være viktig. I tillegg fortsetter Elin Krumm som daglig leder - med det samme teamet som før.

Vi tilbyr de samme tjenestene, men vi får nå en dedikert satsning på bedriftsmarkedet med en egen bedriftsavdeling. Vi har også doblet antall ansatte og styrket våre kompetanseområder.

Vi er de samme - vi har bare byttet navn!

Stor markering av navnbytte 1. september

Torsdag 1. september inviterer vi til markering av navnbytte på Sørlandssenteret fra kl 10. Det vil bli flere god tilbud, kake og kaffe. Velkommen!

Vår butikk i Kvadraturen vil denne dagen holde stengt.

Top