Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Vi lanserer ny nettbutikk! - Velkommen til nye infografikk.no 🎉

Etter sammenslåingen med Pippin har Infografikk jobbet hardt med å utvikle en helt ny nettbutikk. Nå er vi begeistret for å presentere den nye og oppdaterte nettbutikken, som kommer med en rekke spennende funksjoner som vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på!

🖥️ Mac-konfigurator

Nå kan du enkelt tilpasse din nye Mac direkte på våre nettsider. Dette gir deg muligheten til å oppgradere prosessoren, lagringskapasiteten, minnet eller språket akkurat slik du ønsker.

Infografikk har også et bredt utvalg av CTO-modeller (spesialtilpassede maskiner) på lager for rask levering.

🏬 Klikk & hent i alle våre butikker

Velg "klikk & hent" for å reservere produkter raskere enn noen gang tidligere. Fyll ut skjemaet, og vi vil forberede produktet for deg - enklere blir det ikke.

📱 Ferdig montert skjermbeskytter

Nå kan du velge om du ønsker en ferdig montert skjermbeskytter på din nye iPhone direkte på produktsidene våre. Våre ansatte vil sørge for montering før levering.

🔍 Forbedret søk

Test gjerne vår oppgraderte søkefunksjon som gjør det enklere enn noensinne å finne produkter og relevant tilbehør i nettbutikken.

💳 Få faktura direkte i nettbutikken

For nye bedriftskunder uten en etablert konto hos Infografikk, tilbyr vi nå Two-betalingsløsning for å motta faktura for dine kjøp. Søk direkte i nettbutikken og bekreft din identitet med Vipps ID.

Dette er bare noen av de spennende forbedringene i vår nye nettbutikk, og vi har flere funksjoner på vei! Vi håper at du, som kunde, vil sette pris på den moderne og oppdaterte versjonen av Infografikk.no. Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger, nøl ikke med å kontakte vår web- og e-handelsansvarlig, Erik Tobiassen, på e-post: et@infografikk.no. Du kan også nå oss via direkte chat på nettsiden vår.

PS! For Infografikk sine bedriftskunder så vil «Infografikk B2B-shop» fortsatt fungere som før. Etablerte bedriftskunder trenger derfor ikke å foreta seg noe, men kan ta en prat med deres kundeansvarlig om du ønsker å prøve den nye nettbutikken.

Velkommen til nye Infografikk.no.

Top