Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Infografikk hjelper din bedrift med Microsoft 365-lisenser


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 24.02.23

Infografikk hjelper din bedrift med Microsoft 365-lisenser

Microsoft 365 for bedrifter er en skybasert tjeneste fra Microsoft som tilbyr en omfattende pakke med verktøy for produktivitet og samarbeid. Den inkluderer programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams, samt en rekke andre verktøy som kan hjelpe bedrifter med å administrere og organisere arbeidsoppgaver.

Word, Excel og PowerPoint er velkjente programmer som brukes til å lage dokumenter, regneark og presentasjoner. Outlook er en e-postklient som lar brukere administrere e-postkontoer, kalendere og kontakter. Teams er et samarbeidsverktøy som gir brukere muligheten til å chatte, dele filer og samarbeide i sanntid, uansett hvor de befinner seg.

 

Skylagring
En av de store fordelene med Microsoft 365 er at alt lagres i skyen, noe som gjør det enkelt å dele og samarbeide på dokumenter og filer. Bedrifter kan også bruke SharePoint til å opprette og administrere interne nettsteder og dokumentbiblioteker for å dele informasjon og dokumenter internt i bedriften.

Sikkerhet
Microsoft 365 har også innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter bedriftens data og informasjon mot tap eller tyveri. Bedrifter kan enkelt administrere brukerrettigheter og tilgangskontroller gjennom administratorverktøyene i Microsoft 365.

Viktig verktøy for alle bedrifter
Samlet sett er Microsoft 365 for bedrifter en kraftig tjeneste som kan hjelpe bedrifter med å øke produktiviteten, samarbeide bedre og øke sikkerheten rundt bedriftens data og informasjon. Med en rekke verktøy som dekker alt fra kommunikasjon og samarbeid til dokumentproduksjon og databehandling, er Microsoft 365 et viktig verktøy for bedrifter i alle størrelser.

 

 

Hvorfor bedrifter velger Microsoft 365:

  1. Tilgang til et bredt spekter av verktøy og applikasjoner: Microsoft 365 inneholder en rekke verktøy og applikasjoner som hjelper bedrifter med å øke produktiviteten og samarbeide bedre. Dette inkluderer alt fra e-post, kalender og oppgaveadministrasjon til deling og samarbeid på dokumenter og presentasjoner.

  2. Skalerbarhet: Microsoft 365 er en skybasert plattform som lar bedrifter skalere opp eller ned etter behov. Det betyr at bedrifter kan legge til eller fjerne brukere og applikasjoner etter behov.

  3. Sikkerhet: Microsoft 365 er bygd med sikkerhet i tankene og tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert datalagring i sikre datasentre og flerfaktorautentisering for å beskytte brukerdata.

  4. Kostnadseffektivitet: Microsoft 365 er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter, spesielt for små og mellomstore bedrifter som kanskje ikke har ressurser til å investere i egne IT-avdelinger eller infrastruktur.

  5. Integrering: Microsoft 365 integreres sømløst med andre Microsoft-applikasjoner og -tjenester, slik at bedrifter kan utnytte fordelene ved et komplett økosystem.

 

 

 

Kontakt Infografikk for mer informasjon

Tlf: 69137070 

E-post: bedrift@infografikk.no

 

 

Top