Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

6 Smarte tips og triks i Microsoft Teams!


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 16.08.23

6 Smarte tips og triks i Microsoft Teams!

Mange bruker Microsoft Teams på kontoret, men det er ikke alle som er klar over hvilke funksjoner som finnes i Microsoft Teams. Her er noen tips fra oss:

1. Kompakt Tema. Gå til Microsoft Teams i menyen, velg innstillinger. Under fanen generelt så finner man et punkt som heter Chattetetthet, her kan du velge kompakt visning. Dette gjør at du får mye bedre plass og oversikt over hvilke chatter du har i Teams.

2. Skift Ringetone. Gå til Microsoft Teams i menyen, velg innstillinger, deretter anrop i menyen. Under overskriften «Ringetoner» kan du velge hva slags lyd du ønsker når andre ringer til deg på Teams. «Remix» er en personlig favoritt.

3. Tagge «Alle». Om du ønsker oppmerksomheten til alle personer som er med i en Teams-gruppe eller i en chat kan du skrive @alle - og da får alle et varsel om denne meldingen. Dette er en veldig effektiv funksjon, men bør naturligvis ikke misbrukes da ansatte fort kan bli lei av unødvendige varsler.

4. Pin en nettside. I de ulike Teams-gruppene og chattene så er det ofte deling av mye informasjon. Ved å klikke på + ikonet øverst på gruppen kan du enkelt legge til en fane på toppen. Om du ønsker et nettsted kan du f.eks trykke på + ikonet, velge nettsted, skrive inn ønsket URL og vipps så har du festet et nettsted på fanen.

5. Bruk iPhone som eksternt kamera. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten eller ønsker å kunne bevege deg under et Teams møte kan det være et alternativ å bruke en iPhone som et eksternt kamera. Først må du huske å skru på funksjonen på iPhone (Continuity Camera) for så å velge dette som kamera på selve Teams-møtet. Les fremgangsmåte her.

6. Send haster-melding. I chat-vinduet finner du et utropstegn. Her kan du velge "Haster". Da vil mottaker bli varslet hvert 2. minutt i 20 minutter. Bør også brukes med forsiktighet så man ikke plager kollegaer unødvendig.

 

Kontakt Infografikk for mer informasjon

Infografikk er sertifisert Microsoft-forhandler. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om Teams!

Tlf: 69137070
E-post: bedrift@infografikk.no

 

Top