Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Infografikk leverer en av de første Epson SC-P20000


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 28.08.16

Infografikk leverer en av de første Epson SC-P20000

Infografikk-kunde Studio Technika er en av de første i Norge som tar i bruk Epsons nye 64-tommer SC-P20000 storformat-printer i Norge.

Studio Technika er en fotolab for fotografer og jobber med bildeproduksjon av høyeste kvalitet. Nettopp dette var en av hovedgrunnene til at bedriften ønsket å investere i nye Epson P20000 i Surecolor-serien.

 

Denne fotoskriveren kombinerer høy produktivitet, overlegen kvalitet og brukervennlighet i en og samme pakke. Skriveren er utformet for fotolaboratorier, spesialforretninger for fotografi og kopieringsbutikker som ønsker en intern løsning.

 

– Imponerende utskrifter

Fredrik Jonassen hos Infografikk var med på installasjon hos Studio Technika og var imponert over hva den nye skriveren leverte.

Dette er noe av det ypperste som Epson har levert innen storformat utskrift. Den nye Ultrachrome blekket leverer levende farger og dypere og rikere sortfarger enn noen gang tidligere. Skriveren som både finnes i en 64-tommer og en mindre 44 tommers-versjon, vil garantert mange kunder ha stor glede av i sin produksjon, forteller Fredrik Jonassen.

 

Infografikk har levert Epson-skrivere siden 1997 og er sertifisert som «Epson Pro Graphics Partner». Er du nysgjerrig på Epson Surecolor-printere – ta gjerne kontakt med Fredrik Jonassen på tlf 900 14 792 eller på e-post fredrik@infografikk.no

 

 

Nøkkelfunksjoner:

  • PrecisionCore MicroTFP-skrivehode: Oppnå høy produktivitet og enestående utskriftskvalitet
  • 10-fargers UltraChrome Pro blekksett: For unik svart og hvit og fargegjengivelse
  • Svært nøyaktig teknologi for mating av medier: Med et nylig utviklet kamerabasert system for stabilisering av papirmating
  • Oversiktlig og enkel betjening: Problemfrie utskrifter og enkelt vedlikehold

 

Top