Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Infografikk er sertifisert Jamf-Partner


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 07.09.23

Infografikk er sertifisert Jamf-Partner

Som sertifisert Jamf-Partner kan Infografikk bistå med lisenser, oppsett, rådgivning og support på Jamf sin software. Det styrker Infografikk sitt økosystem som en totalleverandør for deg som kjøper Apple-produkter til bedriften.

- Infografikk kan nå levere det beste verktøyet for å forvalte Apple-utstyr i bedriften, det er veldig positivt forteller Anders Rove som er Senior Key Account på bedriftsavdelingen til Infografikk.

Jamf er et styringsverktøy for Apple-produkter i bedriften. Det gir en rekke muligheter for de som er IT-ansvarlig til å administrere og konfigurere Apple-enheter i stor skala. Det forenkler en rekke prosesser og gir også en økt sikkerhet. Alt i en og samme plattform.

- Bedriften kan selv håndtere sikkerhetspolicyer og utføre fjernsletting av enheter for å beskytte bedriftens data. Dette er helt essensielt hvis man ønsker å ha muligheten til å gjøre tiltak hvis for eksempel en ansatt har mistet sin enhet. Ved å bruke et verktøy som Jamf, kan dette minske bruk av IT resurser. Nye produkter kan leveres ferdig satt opp slik bedriften ønsker det - direkte til sluttbruker. Dette kalles «Zero touch deployment» og kan spare bedrifter for veldig mye håndtering. Mange sitter i dag også delvis på hjemmkontor, og da er dette en stor fordel, forklarer Rove.

 

"Jamf gir deg en rekke verktøy for å få mest utbytte av Apple produkter i din bedrift"

- Anders Rove

 

Anders Rove er fornøyd med at Infografikk nå kan levere Jamf-lisenser. Et godt tilskudd til Infografikk sin portefølje som totalleverandør av Apple-produkter og tilhørende tjenester til bedriftsmarkedet.


Jamf passer for de fleste bedrifter - uansett størrelse

Det finnes mange små og mellomstore bedrifter i Norge som bruker Apple-produkter. Man må nødvendigvis ikke være et stort konsern for å ta i bruk et verktøy som Jamf.

- Er man en bedrift med flere ansatte som bruker Apple-produkter burde man vurdere Jamf som et styringsverktøy. Du har alt fra helt enkle funksjoner til mer avanserte muligheter, litt avhengig av hvor stor IT-kompetanse man selv har og hvor mye man ønsker å håndtere på egen hånd. Mulighetene er mange, men det avhenger av bedriften driver med og hvordan man ønsker å styre enhetene i bedriften. Det er også skalerbart dersom en bedrift øker antall ansatte, da Jamf styres av lisenser per enhet.

- Infografikk hjelper gjerne til med rådgivning og valg av riktig løsning for deg som vurderer Jamf og enhetsstyring av Apple-produkter. Vi kan hele økosystemet og vil være våre kunders prefererte samarbeidspartner enten det er hardware, software, IT-tjenester eller håndteringsverktøy, avslutter Anders Rove.

 

Webinar: Se kort introduksjon i videoen over hva Jamf kan gjøre i din bedrift.

 

3 Gode grunner til å bruke Jamf

  1. Sentralisert enhetsadministrasjon: Jamf gir IT-ansvarlige muligheten til å sentralt administrere alle Apple-enheter i bedriften. Dette inkluderer Mac-datamaskiner, iPhone og iPad. Den sentrale administrasjonen gjør det enkelt å distribuere oppdateringer, implementere sikkerhetspolicyer og overvåke enhetenes status, noe som gir bedre kontroll og effektivitet i hele enhetsflåten.

  2. Sikkerhetsforbedringer: IT-sikkerhet er en av de viktigste bekymringene i dagens digitale verden. Jamf gir IT-ansvarlige verktøyene de trenger for å sikre at Apple-enheter i bedriften er oppdaterte med de nyeste sikkerhetspatchene og -policyene. Dette hjelper til med å beskytte bedriftens data og redusere risikoen for sikkerhetsbrudd.

  3. Tids- og kostnadsbesparelser: Automatisering og fjernadministrasjon som tilbys av Jamf kan resultere i betydelige tids- og kostnadsbesparelser for IT-avdelingen. Prosesser som tidligere krevde manuell innsats kan nå utføres mer effektivt, noe som frigjør ressurser til andre viktige oppgaver. Dette gir IT-ansvarlige muligheten til å være mer proaktive og strategiske i stedet for å bruke tid på rutinemessige oppgaver.

 

Dashboard: Jamf gir deg full oversikt over bedriftens Apple-enheter, alt i en og samme plattform.

 

 

Kontakt Infografikk

Infografikk er Jamf-Partner, ta kontakt med oss for en hyggelig prat om enhetsstyring av Apple-produkter i din bedrift.

Tlf: 69137070
E-post: bedrift@infografikk.no

 

Top