Velkommen til nye infografikk.no
Les mer

Videolagring med Jellyfish


Skrevet av Christian Andersen
 Publisert 02.03.23

Videolagring med Jellyfish

Infografikk er en sertifisert Lumaforge/Jellyfish-forhandler. Dette er «Plug & Play»-lagring nr. 1 for alle som driver profesjonelt med film & video. Spesialdesignet for blant annet Final Cut, Adobe Premiere, Cinema 4D med flere! Jellyfish kan konfigureres mot ulike behov, fra mindre team til større komplekse løsninger som blant annet brukes av VGTV.

Jellyfish videolagringsløsning er en kraftig og pålitelig måte å lagre og dele store mengder videodata. Denne løsningen er spesielt designet for profesjonelle brukere, og gir rask tilgang til videoer av høy kvalitet. Med en imponerende lagringskapasitet og effektiv distribusjonsfunksjonalitet, lar Jellyfish videolagringsløsning deg enkelt administrere og dele videoinnhold fra hvor som helst og når som helst. Med en intuitiv og brukervennlig grensesnitt, kan du enkelt organisere og søke etter videoer, og sikre at du alltid har tilgang til det du trenger, når du trenger det.

 

 

Flere konfigurasjoner som passer uansett behov

Jellyfish kommer i flere ulike konfigurasjoner, blant annet Mobile, Tower og R24.

 

Jellyfish Mobile: Med den mobile jellyfish videolagringsløsningen kan man enkelt ta med seg lagringsenheten overalt, og dermed ha tilgang til viktige videoer og bilder når som helst og hvor som helst. Dette er spesielt nyttig for personer som jobber på farten, eller som reiser mye i jobbsammenheng. Med denne løsningen kan man enkelt lagre store mengder video- og bildeinnhold, uten å måtte bekymre seg for å gå tom for plass. Dette er spesielt nyttig for organisasjoner som har behov for å lagre store mengder video- og bildeinnhold, som for eksempel i forbindelse med markedsføring eller dokumentasjon av prosjekter.
Passer perfekt for: Videoteam på farten eller kreative team på fire til seks teammedlemmer som redigerer 4K-video.

Tower: Kan håndtere store mengder video- og bildeinnhold, og kan enkelt skaleres etter organisasjonens behov. Dette betyr at organisasjoner kan lagre store mengder video- og bildeinnhold, og samtidig være trygge på at løsningen vil vokse med deres behov over tid.
Passer perfekt for: Voksende videoteam som trenger mer lagring eller ytelse enn en OWC Jellyfish Mobile.


R24: Er ekstremt skalerbar og kan tilpasses de fleste behov. Med R24 kan du enkelt legge til flere lagringsenheter og utvide lagringskapasiteten etter behov. Løsningen gir også fleksibilitet når det gjelder hvordan du ønsker å organisere innholdet ditt, slik at du enkelt kan finne og dele innholdet ditt med andre. En annen fordel med R24 er dens hastighet. R24 bruker SSD-lagringsteknologi og har en overføringshastighet på opptil 6 GB/s, noe som betyr at du kan lagre og gjenopprette store filer på svært kort tid. Dette gjør at arbeidsprosessen går raskere og mer effektivt.
Passer perfekt for: Team som trenger den høyeste ytelsen eller lagringen, og som allerede har et serverrom.

 

"Vi er en liten organisasjon sammenlignet med mengden innhold vi leverer, så behovet for å ha tekniske løsninger som fungerer uten å kreve konstant oppmerksomhet er avgjørende for vår virksomhet. Vi prøver å fjerne de tekniske barrierene og effektivisere produksjonen vår på en måte som lar så mange ansatte som mulig levere innhold." - Christian Pettersen, Technical Operations Manager at VGTV.

 

Hvorfor bedrifter velger Jellyfish videolagring:

  1. Lagringskapasitet: Jellyfish videolagringsløsning gir bedrifter muligheten til å lagre store mengder videoinnhold og administrere dette på en effektiv måte. Dette kan være spesielt viktig for bedrifter som produserer mye videoinnhold eller som jobber med store filer.

  2. Sikkerhet: Jellyfish videolagringsløsning gir bedrifter en sikker og pålitelig måte å lagre og beskytte videoinnholdet sitt. Dette inkluderer funksjoner som backup og gjenoppretting av data, samt beskyttelse mot tap av data og hacking.

  3. Deling og samarbeid: Jellyfish videolagringsløsning gjør det enklere for bedrifter å dele og samarbeide om videoinnholdet sitt. Med funksjoner som tilgangskontroll og versjonskontroll kan bedrifter sørge for at de rette personene har tilgang til riktig informasjon.

  4. Skalerbarhet: Jellyfish videolagringsløsning kan håndtere store datamengder og kan skaleres etter behovet til bedriften.

  5. Kostnadseffektivitet: Jellyfish videolagringsløsning er en kostnadseffektiv måte å lagre, administrere og distribuere store mengder videoinnhold på.

 

 

 

Kontakt Infografikk for mer informasjon

Infografikk er en av veldig få forhandlere i Norge på Jellyfish-løsninger. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om videolagring.
Tlf: 69137070
E-post: bedrift@infografikk.no

 

 

Top