Utsett betalingen

Søk om finansiering i Nettbutikken

Finn ditt ønsket produkt. Velg finansiering når du kommer til kassen.

Søk før du går i butikken

Ring 51 83 60 63 Svar får du i løpet av telefonsamtalen.

Betal om 4,6 eller 9 måneder

Du kan også velge å betale en fast sum pr. måned.

Informasjon

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank (Tidligere GE Moneybank).  Dette gjelder både i vår butikk i Sarpsborg og i vår nettbutikk. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

 

Hva er fordelene?

 • Få varen i dag, betal senere
 • Slå til på gode tilbud når det passer deg
 • Kjøp det du virkelig har lyst på
 • Spre kostnaden og få flyt på økonomien


Delbetaling
Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.


Slik betaler du med Handlekonto (Finansiering)
Du velger «Finansiering» i kassen i vår nettbutikk og får svar på søknaden umiddelbart. Ved innvilgelse av søknad, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID for umiddelbar levering av vare(r).

 

Hva koster Handlekonto?
Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med MasterCard og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Vilkår finnes på https://bank.santanderconsumer.no eller kan fås ved henvendelse til Santander Consumer Bank.

Skjermbilde 2015-01-02 kl. 15.17.45

Kontaktpersoner

 • Cathrine Smerkerud

  Butikksjef
  469 58 207
 • Therese Karlsen

  Salgsmedarbeider
  478 43 531