Tjenester

Infrastruktur

Infografikk kan overta ansvaret og sikre deres bedrift en trygg IT-hverdag, uten bekymringer om kritisk nedetid og tap av uerstattelig data.

Skytjenester

Infografikk tilbyr ulike skytjenester knyttet til både lagring, Microsoft 365 og Adobe Creative Cloud.

Drift- og serviceavtale

Infografikk kan overta ansvaret og sikre deres bedrift en trygg IT-hverdag, uten bekymringer om kritisk nedetid og tap av uerstattelig data.

Fiber

Fiber er den framtidsrettede kommunikasjonsløsningen for bedrifter med behov for høy båndbredde.

Backup

Infografikk kan overta ansvaret og sikre deres bedrift en trygg IT-hverdag, uten bekymringer om kritisk nedetid og tap av uerstattelig data.

Flere tjenester

Infografikk jobber med flere ulike tjenester knyttet til Fotoware, font-servere, sikker-sletting og mye mer.

Infrastruktur

Infografikk ønsker at alle våre kunder skal ha en gjennomtenkt IT-strategi. Som en totalleverandør av IT-tjenester kan vi stå for installasjon, drift og vedlikehold av din bedrifts dataløsninger. Våre erfarne ansatte kan overta ansvaret og sikre en trygg IT-hverdag uten bekymringer om kritisk nedetid og tap av uerstattelig data.

Infografikk sine konsulenter vet hvor viktig det er å ha en solid infrastruktur. Siden 1985 har vi ledet store og små IT-prosjekter hos våre kunder. Med en langsiktig tankegang tilpasser vi oss våre kunders behov og fremtidsplaner slik at dere unngår kostbar «brannslukking».  På denne måten sparer din bedrift service-kostnader og får en enklere budsjettering, samtidig som dere unngår unødvendige IT-investeringer.

Drift- og Serviceavtale

Det er forretningskritisk å ikke ha gode rutiner på dine IT-systemer. Med en av våre drift- og serviceavtaler sikrer Infografikk deg minimal nedetid med rask responstid. Vi bistår med vår kompetanse som rådgivere og utfører forebyggende arbeid som øker stabiliten og ivaretar din IT-drift. Med våre avtaler vil du få mer oppetid og forutsigbare kostnader.

Klikk her for å lese mer og få en prøveperiode på en av våre avtaler.

Backup

Gode rutiner for sikkerhetskopiering er bedriftens viktigste forsikring mot tap av data. Med en sikker backup hos Infografikk er dine data  trygt ivaretatt ved havari, brann eller innbrudd. Det kjøres backup av din maskinpark en gang i døgnet og våre konsulenter overvåker status på alle backup-jobber kontinuerlig. Vokser din bedrift kan du enkelt oppgradere til en større avtale, uten å måtte kjøpe nytt utstyr eller programmer. La oss ta ansvaret for din backup, så slipper dere å bruke tid og ressurser i en travel hverdag på utførelse og kontroll av backup. Med en av våre avtaler trenger du aldri å bekymre deg om backup igjen.

Klikk her for å lese mer og få tilbud på en av våre avtaler

Skytjenester

  • Office365. Nye funksjoner i Office 365 kombinert med de nylig lanserte Office 2016-programmene, gjør at selskapet ditt har tilgang til det mest omfattende og tryggeste Office 365-tilbudet innen skyproduktivitet og kommunikasjon noensinne. La teamene jobbe sammen i sanntid med Skype-opplevelsen de er vant til, direkte fra Office-programmene de bruker hver dag. Forenkle infrastrukturen med Office 365 som en samlet plattform for anrop, konferanser, video og deling.
  • Adobe Creative Cloud gir deg hele samlingen av Adobe sine kjente designverktøy for datamaskinen, blant annet Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro. I tillegg til noen virkelig flotte mobilapplikasjoner slik at du kan skape det du ønsker – uansett hvor du er. Alle designressursene, blant annet Adobe Stock, er akkurat der du trenger dem.

Fiber

Vi ser at trenden med høy båndbredde bare vokser og vokser. Stadig flere tunge og krevende tjenester flyttes ut i nettskyen, samt at stadig flere enheter krever tilknytning mot internett. Denne utviklingen bare fortsetter, og setter også krav til bedrifters internettilknytning.
Fiber er den framtidsrettede kommunikasjonsløsningen for bedrifter med behov for høy båndbredde. Med fiber er mulighetene for fremtiden nærmest ubegrensede og din bedrift er sikret en løsning som fyller behovene i mange år fremover.

Infografikk kan tilby svært høy driftssikkerhet/tjenestekvalitet kombinert med førsteklasses kundeoppfølging og support.

Produktet inneholder:

  • Standard oppetidsgaranti på minimum 99,9 %
  • Utlån av ferdig konfigurert og overvåket endeutstyr
  • Faste offisielle IP-adresser etter behov, samt IPv6-nett
  • Support fra mandag til fredag, mellom kl. 08-18
  • Feilmeldingsvakt 24/7/365
  • Tilgang til trafikkgrafer
  • Dedikert kontaktperson

Andre produkter og tjenester

Fotoware

Ta full kontroll over arkivene dine med FotoStation, arbeidsstasjonen som foretrekkes av aviser over hele verden!

k

Font-Servere

Støtte for deling av fonter internt i din bedrift. Aldri mer feilmeldinger når du åpner dokumenter med annen font.

Sikker sletting

Infografikk bruker programvare for sletting, samt verifikasjonstjenester som sikrer at dine data blir slettet på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Archicad BIM server

BIM Server er et styringsverktøy for å tilrettelegge for samhandling og samarbeid mellom arkitekter.

Adobe CC

Creative Cloud gir deg verdens beste designapplikasjoner – alltid oppdatert – slik at du kan forvandle de beste ideene dine til optimalt arbeid på tvers av datamaskinen og mobilenhetene.

VPN

Vi hjelper deg med VPN-oppsett og konfigurasjon slik at du kan f.eks kan jobbe med bedriftens filer hjemmefra.

Opus Dental

Infografikk er «Opus Certified» og er blant annet kurset i oppgradering og installasjon av Opus Dental.

Mac/Win Miljøer

Har dere både Mac og Windows i deres bedrift? Vi er vant med å jobbe med «blandede miljøer.»

~

Sikkerhet

Er din bedrift trygg mot hackere, virus, malware og spyware? Vi kan hjelpe dere med å sikre at deres verdifulle data ikke havner i feil hender.