Grunnmuren i din IT-hverdag

Infografikk er spesialister på IKT-løsninger og konsulenttjenester til bedrifter og organisasjoner. Som en totalleverandør med 25- års erfaring hjelper vi våre kunder med å skape en solid infrastruktur som er grunnmuren til alle moderne bedrifters IT-hverdag.

Vår ekspertise er din ressurs

Våre dyktige ansatte er dine rådgivere når du har behov for ekstra kompetanse. Med moderne løsninger innen sky- og driftstjenester, dokumenthåndtering og programvare kan vi skreddersy en fremtidsrettet løsning som er tilpasset din bedrifts behov.

Kontakt oss

Hørt fra våre kunder

Veldig bra at Infografikk i de fleste tilfeller kan levere ny maskin på dagen, som regel er det akkurat det vi trenger når noen har klart å ødelegge maskinen sin før en deadline!

Rune Sandnes

Produsent / teknologileder, Per Høj

For Høyskolen Kristiania er det viktig med partnere som gir oss gode løsninger, ser våre behov og yter god service. Vi er veldig fornøyde med Infografikk som treffer riktig på alle punkter.

Dan Jönsson

IT Driftsjef, Høyskolen Kristiania

Infografikk har i alle år Showfabrikken har drevet vært en samarbeidspartner og rådgiver på hvordan vi kan gjøre vår jobb på en effektiv måte ved å velge fremtidsrettede løsninger. Vi kan anbefale deres fagkunnskap på det varmeste.
Bjørn Øyvind Bya

Daglig leder, Showfabrikken Media AS

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Flemming Pettersen

  Prosjektansvarlig tjenestesalg
  41420282
 • Anders Rove

  Senior Key Account B2B
  995 56 565