Smart print

Print

Vi er din partner innen print, digitaltrykk og krysspublisering

Infografikk er en helt uavhengig leverandør av Print, Digitaltrykk & MFP kopimaskiner. Dette innebærer at vi uansett behov kan leverere en optimal løsning for akkurat deres bedrift. Om dere er ute etter en leverandør som tar et helhetsansvar så er Infografikk din partner. Uansett om dere søker produksjonsutstyr som vil skape høyere inntekter, eller senke kostnadene for deres utskrifter, har Infografikk løsningen. Vi har valgt å samarbeide med noen av markedets beste produsenter for å alltid kunne levere den løsningen som passer akkurat for deres behov uavhengig hvordan type bedrift dere er. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat med noen av våre spesialister.

Xerox

Oppdag mulighetene med Xerox ConnectKey-apper

OKI

Tilbyr en rekke løsninger – nå også med Neon-utskrift

Epson

Spesialist på storformat – førsteklasses fargeutskrifter

Kontakt oss

Spør oss gjerne om en moderne print-løsning for din bedrift!

Xerox digitale utskriftsløsninger og -tjenester

Xerox_printside

Xerox Print/MFP/Kopimaskiner har alltid vært i forkant når det gjelder innovasjon kombinert med en svært høy kvalitet på produktene. Xerox har utvilsomt markedets bredeste produktportefølje, uansett om det gjelder en mindre printer til den lille bedriften, eller de største digitale produksjonsløsningene. Som et selskap med en omsetning på $ 22 milliarder, er Xerox verdens ledende selskap når det gjelder forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Xerox tilbyr ekte totalløsninger, fra håndtering av Back-office til utskrift av dokumenter, slik at du kan drive bedriften og håndtere nødvendig informasjon.

Trykkeribransjen er i stadig endring. Dette skyldes krav til mindre opplag, økt tilpasning, raskere levering og høye krav til kvalitet. 50 billioner sider produseres i dag verden over ved hjelp av produksjonstrykkteknologi. Av disse er det bare 2 % som trykkes digitalt. Forretningsmulighetene for digitaltrykk er innlysende, ettersom digitale utskrifter anslås å ville øke med en årlig vekstrate på 7 % fra 2012 til 2016. Xerox’ løsninger dekker alle dine behov for digitaltrykk og flerkanalskommunikasjon, til glede for kunder i et marked i stadig endring. Enten du er i ferd med å etablere deg innen digitaltrykk, eller ønsker å tilføre en allerede vellykket forretning det lille ekstra: Xerox har det du trenger

Xerox ConnectKey-apper

google-drive-thumb

Print and Scan for Google Drive
Skriv ut og skann med sky-hostet Google Drive-arkiv, som gir brukerne umiddelbar tilgang til oppdatert materiale.

onedrive-thumb

Print and Scan for OneDrive
Skriv ut og skann med sky-hostet OneDrive-arkiv, som gir brukerne umiddelbar tilgang til oppdatert materiale.

box-thumb

Print and Scan for Box
Skriv ut og skann med sky-hostet Box-arkiv, som gir brukerne umiddelbar tilgang til oppdatert materiale.

dropbox-thumb

Print and Scan for Dropbox
Skriv ut og skann med sky-hostet Dropbox-arkiv, som gir brukerne umiddelbar tilgang til oppdatert materiale.

office365-thumb

Print and Scan for Office 365
Skriv ut og skann med hostet Office 365-arbeidsflyter, inkludert Sharepoint Online-kontoer. Få tilgang til din personlige Sharepoint eller skann til et gruppesamarbeidsnettstedet.

email-thumb

Scan to Cloud Email
Skann til din skybaserte e-postkonto. Forenkler tilkoblingsprosessen med sky-e-posttjenester som Google Mail / gmail.

 

Andre arbeidsflyt-apper

sagemcom-cloud-thumb

Sagemcom XMediusCLOUD Fax
Faks, via nettskyen, problemfritt, raskt og enkelt.

 

print-from-url-thumb
Skriv ut fra URL
Skriv ut fra ditt eget nettsted og gi brukerne umiddelbar tilgang til ditt mest oppdaterte materiell.

 

 

Informasjon-app og skanneapper

info-appInfoapp
Bruk målrettede meldinger som vises på multifunksjonsskriverens brukergrensesnitt, f.eks. kampanjer, selskapsmeldinger, generell kommunikasjon og kontaktinformasjon.

 

custom-scan-appsEgendefinerte skanneapper
Lag individualiserte arbeidsflyter med et tastetrykk som kan tilpasses til en gruppe eller en enkeltperson. Skanneapper inkluderer: Skann til e-post, FTP, delte nettverksmapper, USB, og multi-destinasjoner.

Video

OKI utskrift med nye muligheter

Oki_printside

Vi kan med stolthet informere om at vi har norges største sertifisering som OKI-forhandler. OKI utvikler, produserer, markedsfører og støtter dokumentløsninger for profesjonelle brukere i bedrifter og organisasjoner. Gjennom kompetente forhandlere selges og supporteres  fargeskrivere, svart / hvitt skrivere og multifunksjonsløsninger rundt om i landet. Som et globalt varemerke med over 125 års erfaring og blant de største leverandørene av utstyr, garanterer vi teknologisk ledende løsninger med markedsledende lokal support til konkurransedyktige priser. Nyheten ES9541 representerer noe helt nytt innen utskriftsteknologi for kreative og grafiske bransjer. Den gjør at du nå kan skrive ut på en lang rekke medier internt i bedriften, med en helt ny fargefriskhet pluss hvitt eller klarglans – en prosess som hittil bare har vært mulig med kostbart digitalt eller litografisk trykkeriutstyr.

EPSON spesialist på storformat

Epson_printside

Epsons utskriftskvalitet, som er markedets beste, i kombinasjon med en svært høy kvalitet på skriverne og printhodene – gjør at Epsons storformatsskrivere har markedets laveste kostnad for deres utskrifter. Få bedre profesjonelle utskrifter med Epson Stylus-serien for det profesjonelle grafiske markedet. Epson skriverne er nøyaktige og allsidige slik at du kan arbeide bedre med alt innenfor prøvetrykk, emballasje, kunst og fotografi. Med Epson anerkjente blekk- og utskriftsteknologier er du sikret førsteklasses fargeutskrifter på et stort utvalg av enkeltark og rullmedier fra A4 og opptil 64-tommers bredde.

Kundecase: Les hvordan Infografikk-kunde Tommy Ødegaard kuttet kostnader med Surelab D700

Portrettfotograf Tommy Ødegaard har ikke lenger behov for innleid ekstrahjelp for kutting av bilder. Han har investert i en SureLab D700, Epsons første kompakte fotoproduksjonsskriver med seks farger. Les hele saken her.

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384