Print, trykk og krysspublisering

Epson Pro Graphics Partner

Xerox-partner

Print, trykk og krysspublisering

Infografikk er en helt uavhengig leverandør av Print, Digitaltrykk & MFP kopimaskiner. Dette innebærer at vi uansett behov kan leverere en optimal løsning for akkurat deres bedrift.

Om dere er ute etter en leverandør som tar et helhetsansvar så er Infografikk din partner. Uansett om dere søker produksjonsutstyr som vil skape høyere inntekter, eller senke kostnadene for deres utskrifter, har Infografikk løsningen. Vi har valgt å samarbeide med noen av markedets beste produsenter for å alltid kunne levere den løsningen som passer akkurat for deres behov uavhengig hvordan type bedrift dere er. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat med noen av våre spesialister. Du finner produkter fra Epson og Xerox i vår nettbutikk.

Epson Pro Grahics Partner

Xerox Partner

Leie og leasing av produkter

Fagpersoner på storformat

Referanse

Infografikk-kunde Studio Technika er en av de første i Norge som tar i bruk Epsons nye 64-tommer SC-P20000 storformat-printer i Norge.

Studio Technika er en fotolab for fotografer og jobber med bildeproduksjon av høyeste kvalitet. Nettopp dette var en av hovedgrunnene til at bedriften ønsket å investere i nye Epson P20000 i Surecolor-serien.

Infografikk leverer en av de første Epson SC-P20000

Infografikk-kunde Studio Technika er en av de første i Norge som tar i bruk Epsons nye 64-tommer SC-P20000...

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Anders Rove

  Senior Key Account B2B
  995 56 565