Om Infografikk

Infografikk ble etablert i 1989 som et kompetansesenter for grafisk bransje. Infografikk tilbyr løsningsorienterte leveranser basert på standard maskin- og programvare. Vi har egen serviceavdeling med teknikere ute hos kunder samt på eget serviceverksted. Infografikk er Apple Premium Reseller og Apple Authorised Service Provider.  Samtidig besitter vi kompetanse innen Windows-miljøer.

Vi leverer produkter og tjenester rettet mot hele mediebransjen, dvs. reklame- og designbyråer, trykkerier, reprobedrifter, aviser, fotografer, videoproduksjon og web produksjonsbyråer, skoler og visse andre deler av offentlig sektor. I tillegg til mediabransjen har vi en voksende kundeportefølje også i andre IT-miljøer. Selskapet består av 25 ansatte og et bredt nettverk av samarbeidende konsulenter. Vi har hovedkontor og en egen butikk i Sarpsborg, men 80% av kundene våre i Oslo-området.

Historiske bilder

Referanser

Vi benytter Infografikk når det gjelder alt av Apple-produkter og tilbehør. Kompetente rådgivere/selgere kombinert med en god nettbutikk og supportavdeling gir oss ønsket trygghet og stabilitet.

Jan Thore Nalum

Leder produksjon og design, FJUZ Kommunikasjon

For Høyskolen Kristiania er det viktig med partnere som gir oss gode løsninger, ser våre behov og yter god service. Vi er veldig fornøyde med Infografikk som treffer riktig på alle punkter.

Dan Jönsson

IT Driftsjef, Høyskolen Kristiania

Infografikk har i alle år Showfabrikken har drevet vært en samarbeidspartner og rådgiver på hvordan vi kan gjøre vår jobb på en effektiv måte ved å velge fremtidsrettede løsninger. Vi kan anbefale deres fagkunnskap på det varmeste.
Bjørn Øyvind Bya

Daglig leder, Showfabrikken Media AS