Om oss

Om oss

Infografikk ble etablert i 1989 som et kompetansesenter for grafisk bransje. Infografikk har status som Apple Premium Reseller og tilbyr løsningsorienterte leveranser basert på standard maskin- og programvare. Vi har egen serviceavdeling med teknikere ute hos kunder samt på eget serviceverksted. Infografikk er en av 4 direkteforhandlere av Apple i Norge. Dette har vi vært siden starten i 1989. Infografikk er Premium Reseller, Apple Publishing Partner og Apple Educational Partner. Samtidig besitter vi kompetanse innen Windows-miljøer. Vi leverer produkter og tjenester rettet mot hele mediebransjen, dvs. reklame- og designbyråer, trykkerier, reprobedrifter, aviser, fotografer, videoproduksjon og web produksjonsbyråer, skoler og visse andre deler av offentlig sektor. I tillegg til mediabransjen har vi en voksende kundeportefølje også i andre IT-miljøer. Selskapet består av 25 ansatte og et bredt nettverk av samarbeidende konsulenter. Vi har hovedkontor og en egen butikk i Sarpsborg, men 80% av kundene våre i Oslo-området. Vareleveringer foregår enten samme dag eller dagen etter.

Infografikk ble etablert i 1989 som et kompetansesenter for grafisk bransje. Infografikk har status som Apple Premium Reseller og tilbyr løsningsorienterte leveranser basert på standard maskin- og programvare. Vi har egen serviceavdeling med teknikere ute hos kunder samt på eget serviceverksted. Infografikk er en av 4 direkteforhandlere av Apple i Norge. Dette har vi vært siden starten i 1989. Infografikk er Premium Reseller, Apple Publishing Partner og Apple Educational Partner.

 

Bedriftsavdeling

Infografikk er totalleverandør av produkter og tjenester til bedriftsmarkedet.

IT-tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen drift, backup, software og skytjenester til din bedrift.

Butikk

Besøk vår Apple Premium Reseller-butikk på Sørlietorget i Sarpsborg.
Hvorfor velge Infografikk

 

– Personlig service
Mennesker handler av mennesker. Hos Infografikk får alle våre bedriftskunder en egen kundekontakt slik at man alltid har et ansikt å forholde seg til. Det vil si at du alltid kan ta kontakt med din rådgiver om du har spørsmål, eller ønsker å ta et møte for å snakke nærmere om en av våre produkter eller tjenester som vi kan tilby.

 

– Profesjonell rådgivning
Hos Infografikk har vi erfarne rådgivere på salg og service. Det vil si at du som bedriftskunde alltid får tilgang til alle våre konsulenter, slik at du tar den riktige avgjørelsen den dagen du ønsker å gjøre et innkjøp eller ønsker å vurdere mulighetene som finnes. Vi veileder deg ut i fra en behovsanalyse og i fellesskap kommer vi frem til en skreddersydd løsning for nettopp deg og din bedrift.

 

– Bredt utvalg av produkter og tjenester
Infografikk samarbeider med noen av verdens største distributører av IT-produkter. Det vil si at vi via våre leverandører og eget varelager – har Infografikk et enormt utvalg innen ulike teknologi-produkter. Vi samarbeider og er sertifisert på noen av verdens største merkevarer som Apple, Epson, Xerox, Adobe, Microsoft med flere. Vi lagerfører som en av få i Norge en rekke skreddersydde konfigurasjoner av Apple Mac-maskiner. Infografikk har også en rekke egenutviklede IT-tjenester som vi tilbyr våre kunder.

 

– Egen serviceavdeling og servicekonsulenter
Skulle du som kunde av Infografikk få problemer har vi et eget serviceverksted og autoriserte konsulenter på veien som kan bistå. Med våre drift- og serviceavtaler sikrer vi våre kunder minst mulig nedetid og med en av våre backup-avtaler sørger vi for at din bedrift ikke mister forretningskritisk data.

 

– Kurs og opplæring
Det hjelper lite med flott utstyr i bedriften hvis ingen klarer å bruke det på en effektiv måte. Infografikk er spesialister på arbeidsflyt og er opptatt av at dine medarbeidere skal få en god utnyttelse av maskin- og programvare. Vi tilbyr derfor egne klasseromskurs eller bedriftsinterne-kurs. Vi bruker autoriserte kursholdere og kan tilby et bredt utvalg av kurs på ulike nivåer.

 

– Effektiv logistikk
Fra vårt hovedkontor sender vi daglig ut forsendinger i et høyt tempo. Våre budbiler går daglig inn til Oslo og omegn slik at våre kunder får raskest mulig levering. Via andre samarbeidspartnere som Bring og Link Solution kan vi også sørge for levering av alt fra små forsendelser, ekspress-leveringer og større leveranser landet rundt.

 

– Fleksible betalingsløsninger
Hos Infografikk kan du som bedriftskunde få egne betalingsløsninger via faktura, leasing eller innbytte av produkter.

 

– Over 25 års erfaring
Infografikk er et etablert selskap med lang erfaring. Våre medarbeidere har gjennom mange år skaffet seg kunnskap og erfaring som kommer våre kunder til nytte hver dag. Med spesialister innen ulike fagområder har vi tyngden og erfaringen som skal til for å levere store- og små løsninger – skreddersydd til din bedrift.

 

Dette er noen av våre argumenter for hvorfor du skal velge akkurat Infografikk i mengden av tilbydere som finnes der ute. Det viktigste for oss er å levere merverdi til våre kunder, uansett om du er en liten-, mellomstor bedrift eller et større konsern som ønsker å samarbeide med oss. Synes du Infografikk virker som en spennende samarbeidspartner? Stikk gjerne innom på en kopp kaffe og hør hva vi kan gjøre for akkurat din bedrift.

Kundereferanser
 
 
Samarbeidspartnere
 
tilbyr fleksible og kostnadseffektive IT-løsninger for SMB-markedet. Systemica gir kundene en enklere hverdag gjennom å implementere, drifte og yte support for skybaserte server-og applikasjonsløsninger, samt blandede klientmiljøer (Mac og PC). Vi har lang erfaring med integrasjon av Mac i blandede miljøer etter å ha jobbet med bedrifter innen design og grafisk produksjon i en årrekke.
på Gjøvik tilbyr salg, support, installasjon og service av Apple-utstyr. Vi har fått med oss Ørnulf Bernhardsen (tidligere OpplandsData) på laget, og har god kompetanse på Macintosh til bruk i grafisk bransje og skolemiljø. Vår brede erfaring fra både Mac og Win-verden gjør at vi kan hjelpe til med integrasjon i blandet IT-miljø hos kunden.
tilbyr en rekke tjenester for Mac brukere, samt bistand for IT-ansvarlige til å integrere Mac i PC miljø, noe som er blitt mye lettere med Mac OS X. Hos MacOffice kan du også få skreddersydde kurs, de tilbyr utvikling av programvare til ulike formål, samt konsulent, kurs og servicetjenester til alle Mac-miljøer.
har lang erfaring med profesjonelle fotoløsninger. Vi hjelper deg med å få på plass printsystemer, web løsninger og systemer for elektronisk publisering bl.a. Ta kontakt for en hyggelig og uformell prat.
er Apple – spesialisten i Møre og Romsdal. De har over 15-års kunnskap og kompetanse med salg og support. Her får du produkter og løsninger til bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Hos Front IT får du tilgang til lokal support samt et bredt utvalg av IT – tjenester som installasjon, drift, nettverk, server- og lagringsløsninger, fonthåndtering, integrering med Windows-miljøer m.m.
har som ett av sine mål å tilby fleksible løsninger ulike typer bedriftskunder. De vil ta hånd om alt fra drop-in kunder, til et totalt drifts- og serviceansvar: Rett og slett din egen data-avdeling. DataMind tilbyr også hele spekteret av produkter fra Apples vidunderlige verden.
er spesialisert på Daylite CRM fra Marketcircle, og er eneste sertifiserte leverandør for salg og implementering av dette i Norge. ROX as har over 20 års erfaring fra Mac-bransjen, og har i mange år sett manglen på gode CRM-løsninger for Apple-platformen. Siden 2009 har de arbeidet aktivt med Daylite, og opparbeidet kompetanse også utover implementering. ROX arbeider aktivt med å få neste helversjon på norsk, og har fått nødvendige tillatelser til dette, samt løsninger for utveksling av data mellom Daylite og andre programmer.
et kreativt og innovativt mobil apputviklings byrå som startet opp i januar 2014. Deres store lidenskap er å utvikle apps til iPhone, iPad og Mac, og har flere 
års erfaring med store og små utviklingsprosjekter fra Mediebransjen i Norge.
 

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384