Office-365-New

Velkjent, men enda bedre

Office 365 holdes oppdatert, slik at du alltid har de nyeste funksjonene i Word, Excel, PowerPoint og mer.

Få ting gjort uansett hvor du er

Office 365 fikser det, uansett om du jobber tilkoblet eller frakoblet, fra PC-en, nettbrettet eller telefonen.

Mer for pengene

Med lave forskuddskostnader og fleksibilitet til å legge til brukere og tjenester etter behov, gir Office 365 avkastningen du trenger for å lykkes.

Hva er Office365 ?

«Office 365» refererer til abonnementer som inkluderer tilgang til Office-programmer og andre produktivitetstjenester som du får tilgang til via Internett (skytjenester). Office 365 omfatter abonnementer for hjemmebruk og for bedrifter.  Abonnementer for Office 365 for Business bruker tjenester som nettkonferanser via Skype for Business og Exchange Online vertsbasert e-post for bedrifter, samt ekstra lagringsplass på nettet med OneDrive for Business.

Mange Office 365-abonnementer for bedrifter inneholder også skrivebordsversjonen av de nyeste Office-programmene, som brukere kan installere over flere datamaskiner og enheter. Den fullstendige installasjonen inkluderer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. (Publisher og Access er bare tilgjengelige for stasjonære maskiner.) Du kan også installere dem over flere enheter, inkludert PC-er, Mac-maskiner, Android-nettbrett, Android-telefoner, iPad og iPhone. Når du har et aktivt Office 365-abonnement som inkluderer skrivebordsversjonen av Office, har du alltid de mest oppdaterte versjonene av programmene.

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384