Temadag

Nye muligheter for profesjonelle fotografer

6 Juni, Quality Hotell Sarpsborg

OBS! Vi har fortsatt 3 ledige plasser, så meld deg gjerne på om du har anledning.  Antall ledige: 3 stk av totalt 30 plasser.  (Sist oppdatert 6. juni)

Program

12.00 – Registrering, Quality Hotell Sarpsborg

12.30 – Enkel servering

13.00 – Introduksjon Infografikk / Epson

13.30 – Lundeby, Gateway

14.00 – Morten Løberg – What you see is what you get

15.00 – Pause

15.15 – Morten Løberg – What you see is what you get

16.00 – Avslutning / Mingling

KORT OM ARRANGEMENTET:

Infografikk inviterer i samarbeid med Østfold Fotograflaug og Epson Norge til en spennende temadag med Morten Løberg og Lundeby Foto LAB. På temadagen vil du få faglig påfyll om bruk av riktig papir og format for print, samt informasjon om de nye mulighetene som Lundebys satsing på programvaren Gateway gir deg som profesjonell fotograf.

Det vil bli enkel servering underveis. Deltagere på dette arrangementet vil også få spesialtilbud på utvalgte produkter fra Infografikk. Det er maks 30 deltagere så vi oppfordrer til å være rask med påmelding.


Tid
: 6 Juni, Klokken 12.00
Sted: Quality Hotell, Sarpsborg
Pris: Kostnadsfritt

Morten Løberg: Kodeordet er WYSIWYG!

Fotograf Morten M. Løberg har lang erfaring som fotograf, billedkunstner og som fagmedarbeider i tidsskriftet Fotografi, hvor han har ansvaret for Fotografis løpende tester av fotopapir. Morten vil fortelle om valg av materialer, fargerom, skjermkalibrering og «WYSIWYG» som er et stammespråk for «What you see is what you get”.

På temadagen vil du få en innføring i de ulike papirtypene med tilhørende egenskaper, slik at du vet hvilket papir du bør velge for å få best mulig kvalitet på dine utskrifter. Morten vil være tilgjenglig for spørsmål fra deltagerne. Alle som er tilstede vil få utdelt papirprøver fra Epson som de selv kan ta med hjem for testing.

Oppdag mulighetene med Gateway

Custom Gateway er en fotokiosk-programvare som gjør det enkelt å tilpasse bilder for print eller foto-gaver. Her kan du som fotograf utvide ditt produktsortiment ved å tilby kundene en rekke populære artikler som kan generere mersalg for deg som fotograf. Gateway er en automatisert løsning som blir integrert med en lokal samarbeidspartner – Lundeby Foto LAB.

En representant fra Lundeby og en representant fra Epson Europe vil vise frem mulighetene med denne programvaren, fortelle om hva som kreves for å komme i gang og hvordan du kan integrere dette på dine nettsider.

PÅMELDING