Kurs & opplæring

BEDRIFTSKURS

Vår bedriftsavdeling tilbyr en rekke bedriftstilpassede kurs med sertifiserte kursholdere.

FINN UT MER

BUTIKK-KURS

Vår butikk holder nybegynnerkurs i bruk av Mac og iOS-enheter i tillegg til one-to-one kurs.

FINN UT MER

SPESIAL EVENT

Fra tid til annen holder vi andre typer kurs og seminarer med spennende gjesteforelesere.

FINN UT MER

KONTAKTINFO

Har du spørsmål om et av våre kurs, eller om hvilke muligheter som finnes, ta kontakt med oss!

FINN UT MER

Kurs bedrift

Det holder ikke med all verdens dataverktøy alene – kompetente medarbeidere er like viktig. Med utnyttelse av utstyret oppnår man bedre arbeidsflyt, økt konkurransekraft og høyere lønnsomhet. Infografikk ønsker å legge forholdene tilrette for DEG.

Vi skreddsyr våre kurs og opplæringer etter kundenes ønsker og behov. Bedriftsinterne kurs kan være både programrelaterte og produksjonsrelaterte. Opplæringene kan enten gjennomføres i våre lokaler eller lokalt hos den enkelte bedrift.  Vi skreddersyr våre bedriftsinternekurs utifra kundens behov og ønsker.

For at du skal føle deg trygg på kvaliteten i våre kurs bruker vi sertifiserte kursledere. Dette vil si at den som leder kurset både har den faglige kompetansen som skal til, samt at kursinnholdet blir lagt frem på en pedagogisk og hensiktsmessig måte. De fleste kursene er satt opp med grunnkurs og videregående kurs, og dersom man velger å gå et videregående kurs må man ha gjennomgått et grunnkurs eller ha god praktisk erfaring med det aktuelle programmet. De fleste kursene er basert på 6 timers kurs.

Ta kontakt med Britt Steinseth på tlf 90891761 eller E-post britt@infografikk.no for mulighetene for et one-to-one kurs eller bedriftsinternt kurs.

Adobe CC

Varighet: Tilpasses

Pris:
Etter avtale

Dato & Klokkeslett:
Etter forespørsel

Påmelding

Produktopplæring

Varighet: Tilpasses

Pris:
Etter avtale

Dato & Klokkeslett:
Etter forespørsel

Påmelding

One-to-one

Varighet: Tilpasses

Pris:
Etter avtale

Dato & Klokkeslett:
Etter forespørsel

Påmelding

Butikk-seminarer

Nybegynnerkurs Mac

Varighet: Ca. 1,5 time(r)

Pris:
Infografikk-Kunde: Gratis
Kjøpt produktet annet sted: 250,-

Dato & Klokkeslett:
(Nye datoer settes opp snart)

Påmelding

Nybegynnerkurs iPad

Varighet: Ca. 1,5 time(r)

Pris:
Infografikk-Kunde: Gratis
Kjøpt produktet annet sted: 250,-

Dato & Klokkeslett:
(Nye datoer settes opp snart)

Påmelding

Utvidet Mac

Varighet: Ca. 2 time(r)

Pris:
Infografikk-Kunde: 350,-
Kjøpt produktet annet sted: 490,-

Dato & Klokkeslett:
Avholdes ved interesse

Påmelding

One-to-one

Varighet: Avtales

Pris: (Pr. påbegynte halvtime)
Infografikk-Kunde: 400,-
Kjøpt produktet annet sted: 600,-

Dato & Klokkeslett:
Avtales med kunde

Påmelding

Praktisk info butikkseminarer

Sted: Alle kurs ovenfor blir holdt i våre butikk-lokaler i Hundskinnveien 94 i Sarpsborg.
Tlf: 69137077

Ofte spurte spørsmål:

Spørsmål: Burde jeg gjøre noe forberedelse før jeg skal på kurs?
Svar: Nei, men hvis du har relevante spørsmål som du lurer på er det greit å kanskje notere ned disse før man drar på kurset.

Spørsmål: Hvor henvender jeg meg når jeg skal på kurset?
Svar: Du henvender deg til en av våre butikkansatte som viser deg hvor vi skal være.

Spørsmål: Trenger jeg en AppleID tilgjenglig før kurs?
Svar: En AppleID-konto er en konto hos Apple som gjør at du kan laste ned Applikasjoner og få best utbytte av din iPad eller Mac. Vi anbefaler at du oppretter dette før du drar på kurs, da dette tar for lang tid å opprette under kurset. Hvis du er usikker på hvordan du går frem for å få en AppleID så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt og avtal tid noen dager før kurset. Tlf 69137077  (Vi tar noe betalt for jobben)

Spørsmål: Kan jeg ta med meg min bærbare Mac eller iPad på kurs?
Svar: Ja, det kan du gjerne.

Spørsmål: Kan jeg koble meg på internett når jeg er på kurs?
Svar: Ja, Du kan koble deg på vårt Wifi når du er på kurs.

Spørsmål: Jeg har meldt meg på et kurs, og kan ikke komme likevel. Hva gjør jeg?
Svar: Send en e-post til butikk@infografikk.no og informer om at du må avlyse, helst 48 timer før kursstart.

Spørsmål: Må man være flink i data for å melde seg på kurs?
Svar: Nei, kursene er ofte rettet mot nettopp nybegynnere, og vi tilpasser oss gruppen som melder seg på så godt vi kan.

Spørsmål: Jeg finner ingen ledig dato, når blir neste kurs?
Svar: Vi setter opp kursene for et halvår om gangen. Nye kursdatoer blir publisert i Januar- og August-måned for vår og høsthalvåret.

Spørsmål: Må man betale for parkering?
Svar: Nei, det er gratis parkering i kort avstand utenfor våre butikk-lokaer.

Spørsmål: Hvordan gjør man det med betaling?
Svar: Man betaler før kurset. Henvend deg til en av våre butikkansatte.

Butikkseminar kursinnhold

Nybegynnerkus Mac

Er du ny på mac? Da er dette kurset noe for deg. Vi tar deg gjennom de viktigste funksjonene i Mac OS X og viser deg noen enkle tips & triks. Finn det du leter etter, vis informasjon med ett klikk, vær kreativ, utforsk og del med andre. Med Mac OS X er det enkelt å finne fram på maskinen, få tilgang til det du trenger, og jobbe effektivt.

Nybegynnerkurs iPad

iPad er en fantastisk ny enhet som gir mange muligheter, og som har vært med på å gjøre datahverdagen til mange mennesker veldig mye enklere. Dette er en helt ny måte å bruke internett og e-post, og et rikt mangfold av Apps gjør at du får utrolig mange og spennende bruksområder.

I dette kurset vil vi vise deg grunnleggende funksjoner på iPad, og vi vil også vise hvordan du kan utnytte din iPad på best mulig måte. Vi kommer til å se på de ulike programmene, tilkoblingsmuligheter, samt populære tips og triks.

iMovie

Vi viser deg hvordan du kan redigere dine filmer og lage flotte DVD prosjekter av dem. Hvis du bruker iMovie-temaer i filmprosjektet, har du muligheter du ikke trodde var mulig. I siste versjon av iMovie har det kommet noen nye avanserte funksjoner, flere videospor, kart-animasjoner og en rekke videoeffekter. Brukervennligheten er likevel den samme som tidligere, så det er fortsatt like lett å lage sin egen filmproduksjon. Seminaret er beregnet på nybegynnere.

Hva er nytt i OS X El Capitan

Høsten 2015 kommer Apple sitt nye operativsystem OS X El Capitan. El Capitan er basert på de banebrytende funksjonene og den flotte designen som kom med OS X Yosemite. Nå har opplevelsen blitt enda bedre og ytelsen er økt gjennom små forbedringer som sammen utgjør en stor forskjell. OS X El Capitan tar Mac-opplevelsen til nye høyder.
I kurset ser vi på noen av nyhetene i operativsystemet som: «Split View», «Mission Control», «Bilder» med mer!

Utvidet Mac-seminar

Nå kan du lære enda mer om din Mac. Vi tar vårt nybegynnerkurs til neste nivå. Dette er et kurs for deg som føler deg klar til å lære litt mer enn det helt grunnleggende. Her vil vi gå gjennom nye funksjoner i det nyeste operativsystemet Mountain Lion. Vi vil også vise deg App Store, iCloud og Airplay. Vi vil også gi deg grunnleggende kunnskaper om backup, aktuelle applikasjoner og andre små tips og triks som du kan bruke på din Mac.

Intro til iWork

Med iWork kan du produsere fantastiske ting! Med Pages, Numbers og Keynote finnes det en rekke muligheter for deg som vil lage flotte dokumenter, regneark og presentasjoner. Denne pakken har det meste du trenger og er kompatibel med Microsoft Office. I dette kurset gir vi deg en introduksjon til applikasjonene og viser deg hvordan du selv får fullt utbytte av skrivebordspakken.

Senior seminar – Nybegynnere

Har du lyst til å lære grunnelggende data så er dette et perfekt seminar for deg. Vi tar for oss hvordan man bruker datamaskinen til å surfe på internett, skrive dokumenter, lese E-post og dokumentbehandling. Du vil også få en gjennomgang med hvordan operativsystemet fungerer slik at du forstår flere nyttige funksjoner på din datamaskin.

Vi vil sette av tid til spørsmål fra kursdeltagerne slik at dere får svar på det dere lurer på.  Ingen spørsmål er «for dumme» – vi vil gjerne at alle skal kunne lære seg å bruke datamaskinen. Seminaret vil foregå på en «Mac» som er typen datamaskin som selges her hos Infografikk.

En-til-en kurs (One-to-one)

Har du mange spørsmål og har lyst til å ta en rolig gjennomgang er dette det perfekte kurset for deg. Her får du låne en ansatt i en time og vi tilpasser kurset akkurat for deg. Dette er et populært tilbud til mange av våre kunder! Tema på et en-til-en kurs velger du selv og kan være Mac, iPad, iPhone, iMovie, iPhoto. Vi har også muligheter til å vise deg hvordan du kommer i gang med sosiale medier, nettsider osv.Lengden på kurset kan du bestemme selv, men her tar vi betalt pr. påbegynte time.

Spesial Event & Gjesteforelesere

Her listes det opp andre seminarer og gjesteforelesere. Har du et ønske om et tema – tips oss gjerne!


 

 Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer!

Ikke klikk på denne! Ikke last ned fila! Ikke åpne vedlegget! Se opp for ny svindel fra Posten, Expert og Elkjøp!

I disse dager overøser mediene oss med advarsler mot svindler. Tenker du noen gang på om du ville klart å oppdage slike svindler selv? Eller hvordan du kan oppdage alle de svindlene som det ikke advares mot?

De fleste former for dataangrep og nettsvindler gjennomføres med relativt enkle teknikker. Dessverre er også svindlene gjennomført på en slik måte at antivirus (og tilsvarende tekniske beskyttelsesmekanismer) ikke hjelper, ettersom angrepene er rettet mot brukeren istedenfor selve systemet.

Foredraget vil presentere hva datasikkerhet innebærer for brukere i dag, og hvilke farer vanlige databrukere kan støte på i hverdagen, både privat og på jobb.

Tom Heine Nätt har sammen med Christian F. Heide nylig gitt ut boken «Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer» (http://www.datasikkerhetsboka.no). Begge jobber ved Avdeling for informasjonsteknologi ved Høgskolen i Østfold.

 

Dato: 26. April
Klokkeslett: 18.00-19.15
Sted: Infografikk Butikk (Kurslokale)
Pris: Gratis
Foreleser: Tom Heine Nätt

Påmelding: Klikk her for påmelding

 


 

Påmelding kurs

2 + 6 =

Kontaktinfo