Kerio mail-hosting

Kerio mail-hosting

Kerio Connect

Det prisbelønte, kostnadseffektive alternative til Microsoft Exchange , designet for å møte kravene til små og mellomstore bedrifter . Kerio Connect tilbyr uovertruffen fleksibilitet for distribusjon og omfattende mobilstøtte . Business-brukere bruker e-postklienten de liker best samt Kerio Connect-klienten til å administrere webmail . Kerio Connect er stabil – slik at du kan fokusere på din virksomhet heller enn feilsøking og gjenoppretting. Utrulling og administrasjon er utformet for å være enkel , og med lavere lisenskostnader og maskinvarekrav Kerio Connect leverer verdifulle forretningsmessige fordeler fremfor andre alternativer.

 • Plattformuavhengig
 • Kalender, notater og påminnelser
 • 25 GB pr. klient

Fleksibel støtte for kunder i blandet miljø

Ansatte ikke bryr seg om e-postservere. Det eneste som betyr noe er at e-posten fungerer, at det er trygt og at de kan bruke e-postklienten de foretrekker . Kerio Connect leverer den fleksibiliteten som brukerne ønsker og forventer – frihet til å bruke Outlook (Windows og Mac) OS X-programmer for e-post, kalender, kontakter og påminnelser, eller fullverdig klient for webmail .

Trygg og sikker e-post

Det er bygget opp kraftig sikkerhet i Kerio Connect. Du er beskyttet mot hackere og ondsinnede angrep , blant annet takket være SSL -kryptering , S/MIME og verktøy mot spam og virus. Automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting på detaljnivået gir en rask og enkel gjenoppretting fra alle typer katastrofer . Automatisk arkivering av all e-posttrafikk hjelper bedrifter til å følge de regler og retningslinjer leverandører og samarbeidspartnere kan spørre .

BESTILL TJENESTE

*Vilkår:

14 + 14 =

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384