Innbytte Mac & iOS

Inbytte av OS X- og iOS-enheter

Med vårt innbytteprogram kan din bedrift levere inn brukte Mac, iPhone eller iPad og få rabatt på nye enheter. Enten enheten fungerer eller ikke, tar vi imot den og finner ut om den kvalifiserer for gjenbruk og har en økonomisk verdi.
Infografikk kan levere sertifikater på at enheten er blitt slettet på en sikker måte slik at du kan være trygg på at dine viktige data ikke kommer på avveie.

 

 

Fordeler med innbytte

 • Økonomi
  Det kan være mye penger å spare på innbytte. Mange bedrifter lar gammelt utstyr bli stående i et skap, eller gir enheten videre til familiemedlemmer. Sistnevnte er sikkert noe mange setter pris på, men for bedriften er det mer lønnsomt å bruke vår innbytte-ordning slik at man får avslag ved kjøp av valgfritt nytt utstyr. Har man flere maskiner kan det bli en betydelig sum.

 

 • Nytt og oppdatert utstyr
  Alle vet hvor frustrerende det er å jobbe med gammelt og utdatert utstyr. For bedrifter så er det hensiktsmessig med regelmessig utskiftning av utstyr, slik at man får tidsriktig og effektivt utstyr på arbeidsplassen. Hvis ansatte sparer tid og jobber mer effektivt kan det ha stor verdi for bedriften.

 

 • Sikkerhet
  Vår samarbeidspartner på innbytte sørger for å slette alle enheter som blir sendt inn. Alle mottatte enheter kjøres gjennom en komplett og grundig dataslettingsprosess som utføres av kompetente teknikere på et sikkert sted. Bedrifter kan også få en sikker-sletting rapport til en ca. kostnad på 3 euro pr. enhet.

 

 • Miljø
  Innbytte er miljøvennlig. Man beregner at en telefon til innbytte sparer miljøet for ca 70 kg co2 i snitt. Vår samarbeidspartner har som mål å utvide livssyklusen for elektronisk utstyr gjennom gjennvinning og gjenbruk, noe som reduserer behovet for at nytt utstyr blir produsert, reduserer produksjonen av restavfall og også unngår utvinnings- og resirkuleringsprossen, noe som sparer energi og ressurser.

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384