Den premierte fotografen Vibeke Havenstrøm har valgt å fornye sitt fotoutstyr i forbindelse med satsing på hennes nye konsept «Dance by Havenstrøm«. Valget falt på Hensel-Integra D500-kompaktlamper levert av Infografikk.

Etter en lengre testperiode har lampene bevist sin kvalitet for hennes behov for å fryse danserne i bevegelse. Infografikk er glade for å kunne samarbeide med en så profesjonell energisk og kreativ fotograf som Vibeke og gleder oss til å følge hennes arbeid i tiden fremover.

Les også: Ny lyspark (Ekstern lenke www.Havenstromfoto.no)

 

 

Kort om Vibeke:

Vibeke Havenstrøm omskolerte seg til fotograf i voksen alder, og tok fagbrev som fotograf i september 2009 med karakteren «Meget Godt». Høsten 2009 startet hun sammen med sin mann, Thomas Havenstrøm, portrettstudioet Havenstrøm Fotografene med hovedfekt på klassisk portrettfotografering. Havenstrøm Fotografene er lokalisert i Halden, en by på 30.000 innbyggere, og etter oppstart i 2009 og frem til idag har fotovirksomheten tatt en stor del av markedet på Øslandet. Fra oppstarten og frem til idag, har Havenstrøm Fotografene investert mye i virksomheten sin både av faglig utvikling og i investeringen av profesjonelt utstyr. Havenstrøm Fotografene har også investert i sine egne næringslokaler i sentrum av Halden.

Høsten 2015 startet Havenstrøm Fotografene konseptet «Dance by Havenstrøm», hvor de tilbyr spesialisert portrettfotografering for dansere. Vibeke selv er tidligere danser, og har jobbet i mange år som danselærer. Hun innehar dermed en unik kompetanse for å lykkes som dansefotograf, og har også fått uttallige tilbakemeldinger på dette av dansere og av drivere av danseskoler i både Norge og i England. I løpet av 2015 og 2016, er Vibeke blitt premiert en rekke ganger for sine dansefotografier – både nasjonalt og internasjonalt. Havenstrøm Fotografene med fotograf Vibeke Havenstrøm er pr. idag den eneste som dirver med profesjonell dansefotografering i Norge.

Besøk Havenstrøm Fotografene sine nettsider her