Fra Januar 2017 velger Infografikk å endre rammevilkår på vår service og support. Dette gjør vi på grunn av flere endringer i markedet, samtidig som vi opplever en stor pågang av service-henvendelser fra kunder uten tilknytning til Infografikk.

Infografikk ønsker å yte best mulig service mot våre egne kunder og har derfor etablert obligatoriske serviceavtaler for å kunne prioritere service og support mot de kunder som har tegnet en avtale med oss.

Dette er avtaler som skal komme våre kunder til gode og sikre at du har tilgang på våre ressurser og kompetanse. Vi ønsker å være tilgjenglig på alle plattformer og ha konsulenter «på veien» – slik at du får den service og oppmerksomheten som du som kunde fortjener. Dette skal sørge for at du og din bedrift har økt oppetid og at du får tak i oss når du har behov for rask bistand.

Vi anbefaler derfor alle kunder som ikke allerede har tegnet avtale med oss om å ta kontakt – slik at vi kan kartlegge dine behov og sørge for en forutsigbar service og support i tiden fremover. Vi har gunstige avtaler som passer for alle bedrifter – uansett størrelse. Tegner du avtale med oss innen 28. februar er du automatisk med i trekningen av en Apple Watch.

 

Ønsker du å tegne avtale med Infografikk? Ta kontakt med oss!
Tlf: 69137070
E-post salg@infografikk.no