Infografikk butikk

Vi har alt av Apple

Kontaktinfo

}

Åpningstider

Man-fre 10.00-17.00
Lørdag 10.00-15.00

Adresse

Sørlietorget 94, Sarpsborg (Se veibeskrivelse)

APPLE PREMIUM RESELLER

Siden vi åpnet butikken i August 2005 har vi jobbet hardt for å kunne tilby våre kunder en positiv og inspirerende Mac-opplevelse. Apple er et selskap som står for innovasjon, og produktene de selger gir brukeren en helt spesiell følelse. Det skal føles litt unikt når man sitter med sin helt nye Mac, eller når du åpner esken til din nye iPad for første gang. Denne unike følelsen ønsker vi å kunne være med på å tilby. For at du skal få mest mulig glede av utstyret ditt har vi egne kurs som er tilpasset nye brukere, både i generell mac-bruk og i bruk av programmene som følger med din Mac. Vi er innstilt på å hjelpe alle med å komme i gang, og yter gjerne litt ekstra service for at du skal bli mest mulig fornøyd med utstyret ditt.

Kjøp på nett - Hent i butikk

Du kan bestille produkter i vår nettbutikk og hente varene i vår butikk i Sarpsborg mellom klokken 10.00 og 16.00 Mandag til Fredag. Vi sender deg en e-post så fort varene er lagt klar til henting.  Referer til ordrenummeret når du kommer i butikken og husk å ta med gyldig ID for utlevering.

Adressen til butikken er: Hundskinnveien 94, 1711, Sarpsborg. 

Utdanningspriser

Gode tider for studenter. Infografikk tilbyr utdanningspriser til både studenter og lærere. Studenter får 5% rabatt på alle Mac. Lærere får 8% rabatt. For å gjøre krav på rabatten må man ha med seg gyldig studentbevis, skoler som støttes er VGS & Høgskoler som støttes av lånekassen (Nokut). Lærere må ha seg en bekreftelse fra rektor ved lærerstedet for å kvalifisere for rabatten. Denne bør inneholde kort info som f.eks: «Det bekreftes herved at Ola Nordmann er ansatt som lærer ved Sarpsborg VGS.» Skrives under av rektor eller studieleder med stempel.

Utsett betalingen

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank (Tidligere GE Moneybank).  Dette gjelder både i vår butikk i Sarpsborg og i vår nettbutikk. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

Kontaktpersoner

  • Cathrine Smerkerud

    Butikksjef
    469 58 207
  • Therese Karlsen

    Salgsmedarbeider
    478 43 531