Kontaktinfo

}

Åpningstider

Man-fre 10.00-17.00
Lørdag 10.00-15.00

Adresse

Sørlietorget 94, Sarpsborg (Se veibeskrivelse)

APPLE PREMIUM RESELLER BUTIKK

Siden vi åpnet butikken i August 2005 har vi jobbet hardt for å kunne tilby våre kunder en positiv og inspirerende Mac-opplevelse. Apple er et selskap som står for innovasjon, og produktene de selger gir brukeren en helt spesiell følelse. Det skal føles litt unikt når man sitter med sin helt nye Mac, eller når du åpner esken til din nye iPad for første gang. Denne unike følelsen ønsker vi å kunne være med på å tilby. For at du skal få mest mulig glede av utstyret ditt har vi egne kurs som er tilpasset nye brukere, både i generell mac-bruk og i bruk av programmene som følger med din Mac. Vi er innstilt på å hjelpe alle med å komme i gang, og yter gjerne litt ekstra service for at du skal bli mest mulig fornøyd med utstyret ditt.

Fordeler med å velge Infografikk - Apple Premium Reseller

Som Apple Premium Reseller ønsker Infografikk å ta del i å inspirere den neste generasjonen med Mac, iPhone, iPad og Apple TV-brukere. Det er en rekke fordeler ved å handle hos Infografikk som har denne statusen, hvorav disse er de viktigste:

 

 

Kvalifiserte ansatte
Infografikk er spesialist på Apple-produkter og deres bruksområder. Som Premium Reseller stilles det strenge krav til kompetanse, slik at alle våre ansatte har undergått opplæring for å bli kvalifiserte Apple Product Professionals.

 

Eget Serviceverksted
Både butikk- og bedriftskunder kan dra nytte av vårt interne serviceverksted på Tunejordet i Sarpsborg. I tillegg til rask behandlingstid, har Infografikk også status som Apple-autorisert tjenesteleverandør. Dette innebærer at verkstedet mottar deler direkte fra Apple, i tillegg til at vi kun benytter Apple-sertifiserte teknikere. En slik sertifisering krever både bestått programvare- og maskinvareprøve ved et autorisert Prometric Testing Center. Sertifiseringer fornyes på årlig basis via resertifiseringsprøver, for til enhver tid å besitte tilstrekkelig kompetanse.

 

Høy servicegrad
Infografikk tilstreber å kunne yte den ekstraordinære servicen kundene fortjener, i alle ledd av kjøpsprosessen. Et dyrt kjøp krever gjennomgående og seriøs kundestøtte, og vi vil strekke oss langt for at våre kunder skal velge riktig produkt til sitt behov. Etter et kjøp vil våre Apple Product Professionals etter beste evne besvare de spørsmål du måtte ha, eller være til assistanse dersom et problem skulle oppstå.

 

Kurs & Opplæring
Dersom du kjøper ditt første Apple-produkt, eller simpelthen ønsker å videreutvikle din kompetanse, tilbyr vi ulike former for opplæring til våre kunder. Ved kjøp av enten Mac, iPhone eller iPad kan du delta på et av våre gratis nybegynner-kurs. Pensum for disse kursene er Mac OS, iOS, samt iMovie og Bilder-programvaren. Hvert av kursene har en varighet på rundt halvannen time. Vi tilbyr også såkalte en-til-en kurs, hvor vi skreddersyr innholdet etter dine behov.

Kjøp på nett - Hent i butikk

Du kan bestille produkter i vår nettbutikk og hente varene i vår butikk i Sarpsborg mellom klokken 10.00 og 16.00 Mandag til Fredag. Vi sender deg en e-post så fort varene er lagt klar til henting.  Referer til ordrenummeret når du kommer i butikken og husk å ta med gyldig ID for utlevering.

Adressen til butikken er: Hundskinnveien 94, 1711, Sarpsborg. 

Utdanningspriser

Gode tider for studenter. Infografikk tilbyr utdanningspriser til både studenter og lærere. Studenter får 5% rabatt på alle Mac. Lærere får 8% rabatt. For å gjøre krav på rabatten må man ha med seg gyldig studentbevis, skoler som støttes er VGS & Høgskoler som støttes av lånekassen (Nokut). Lærere må ha seg en bekreftelse fra rektor ved lærerstedet for å kvalifisere for rabatten. Denne bør inneholde kort info som f.eks: «Det bekreftes herved at Ola Nordmann er ansatt som lærer ved Sarpsborg VGS.» Skrives under av rektor eller studieleder med stempel.

Utsett betalingen

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank (Tidligere GE Moneybank).  Dette gjelder både i vår butikk i Sarpsborg og i vår nettbutikk. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

Kontaktpersoner

 • Cathrine Smerkerud

  Butikksjef
  469 58 207
 • Therese Karlsen

  Butikkmedarbeider
  69137070
 • Victor Minge

  Butikkmedarbeider
  69137070
 • Fajko Novalic

  Butikkmedarbeider
  69137070