Apple Premium Reseller Butikk

Apple Premium Reseller

Authorised Service Provider

Easy Upgrade

Studentpriser

Din lokale Apple-ekspert

Infografikk sin Apple Premium Reseller-butikk finner du på Sørlietorget i Sarpsborg. Siden vi åpnet butikken i August 2005 har vi jobbet hardt for å kunne tilby våre kunder en positiv og inspirerende Mac-opplevelse. Apple er et selskap som står for innovasjon, og produktene de selger gir brukeren en helt spesiell følelse. Det skal føles litt unikt når man sitter med sin helt nye Mac, eller når du åpner esken til din nye iPad for første gang. Denne unike følelsen ønsker vi å kunne være med på å tilby. Vi er innstilt på å hjelpe alle med å komme i gang, og yter gjerne litt ekstra service for at du skal bli mest mulig fornøyd med utstyret ditt.

Kjøp på nett – Hent i butikk
Butikken selger alle de populære Apple-produktene som iMac, Macbook Pro, Macbook Air, iPad, iPhone, Apple Watch og masse tilbehør. Du kan se vårt sortiment og lagerstatus i vår nettbutikk. Om du ønsker, kan du handle på nett og velge «Hent i butikk» så kan du hente din ordre i vår butikk.

 

Betal per måned med Easy Upgrade
Med Infografikk Easy Upgrade velger du de Apple-produktene du selv ønsker og betaler en fast månedspris. iPhone kan etter avtalen byttes i en ny etter 1 eller 2 år, Apple Watch og iPad etter 2 år og Mac etter 3 år, men du kan velge å oppdatere både oftere og sjeldnere enn dette.

Utsett betalingen 4,6 eller 9 måneder
Butikken tilbyr betalingsutsettelse via Santander Bank. Del opp betalingen slik det passer deg – eller utsett betalingen rentefritt. Du får også et eget kort du kan bruke når det passer. Les mer på Santander sine nettsider. Du kan også utsette betalingen på ordre du legger i vår nettbutikk.

 

Studentpriser på Mac
Infografikk tilbyr studenter 5% studentrabatt på Mac året rundt. Man må huske å ta med studentbevis for å få rabatten ved handel. I perioden ved skolestart hender det at Infografikk har egne kampanjer for studenter, disse ser du eventuelt i vår nettbutikk her.

 

Kontaktinfo
Tlf: 69137070
E-post: butikk@infografikk.no

Service på produkter

Infografikk er et sertifisert Apple-verksted og har service på alle de kjente Apple-produktene som Mac, iPad, iPhone og tilbehør. Du kan opprette en sak i vår serviceportal og levere produktet ditt til service i vår butikk på Sørlietorget. Husk å ta med kvittering om produktet er eldre enn et år, ta backup om det trengs og slå av «finn min iPhone/iPad/Mac».

Vi utfører også skjermbytte på iPhone lokalt hos vårt serviceverksted. Du finner priser for skjermbytte, batteribytte og Swap-bytte av enheter her.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne! Tlf: 69137070

Kontaktpersoner

  • Cathrine Smerkerud

    Butikksjef
    469 58 207
  • Therese Karlsen

    Salgsmedarbeider
    478 43 531