Apple lanserer ny iMac, MacBook og iPad Pro

Hvert år i juni-tider avholder Apple deres Worldwide Developer’s Conference, også kjent som WWDC. Konferansen samler utviklere fra hele verden, med intensjon om å dele deres perspektiver, talenter og lidenskaper, samt Apples fremtidsplaner. Vanligvis inneholder denne konferansen svært få produktnyheter, men i år overrasket Apple med oppgraderinger av både iMac, MacBook og iPad.


DU FINNER PRODUKTENE I VÅR NETTBUTIKK


I dette blogginnlegget oppsummeres produktnyhetene fra Apples live event:

iMac: 

Den oppdaterte iMacen har raskere sjuende generasjon (Kaby Lake) Intel Core-prosessorer på opptil 4.2GHz med Turbo Boost opptil 4.5GHz, og støtte for dobbelt så mye minne som forrige generasjon. Det betyr opptil 32 GB for 21.5 tommer og opptil 64 GB for 27 tommer. Fusion Drive er nå standard på alle 27-tommersmaskiner, samt på toppmodellen av 21.5 tommer. SSD-lagringsalternativene er opptil 50 prosent raskere, og iMac leveres med Thunderbolt 3, i tillegg til vanlig USB-A. Thunderbolt 3 er tidenes kraftigste og mest anvendelige port, med 40 Gbps overføringshastighet, og kan blant annet brukes til flere høyoppløste skjermer, RAID-arrays eller eksterne grafikk.

Grafikkløsningen på iMac er nå langt kraftigere over hele linjen med Radeon Pro 500-serien med opptil 8 GB vRAM. Modellen på 21.5 tommer er opptil tre ganger bedre ytelse, og modellen på 27 tommer er opptil 50 prosent raskere.

iMac leveres også med den beste Mac-skjermen noensinne, nå 43 prosent mer lyssterk med 500 nit og med støtte for 1 milliard farger. Det gir en enda mer levende og virkelighetstro opplevelse, i kombinasjon med 4K-oppløsning på 21,5 tommer og 5K på maskinene med 27 tommer.

iMac blir tilgjengelig for bestilling fra 6. juni 2017, og forventes på lager i løpet av juni. Se nye iMac i vår nettbutikk  >>>

MacBook: 

MacBook har blitt oppgradert med raskere Kaby Lake-prosessorer på opptil 1.3GHz Core i7, med Turbo Boost på opptil 3.6GHz. Flashlagringen er opptil 50 prosent raskere, og maskinen støtter opptil dobbelt så mye minne (16 GB). MacBook veier en knapp kilo, og måler kun 13,1 mm. Dette er Apples tynneste og letteste bærbare maskin for deg som er på farten hele dagen.

MacBook 12″ blir tilgjengelig for bestilling fra 6. juni 2017, og forventes på lager i løpet av juni. Se nye Macbook i vår nettbutikk >>>

MacBook Pro: 

I fjor høst fikk MacBook Pro en total overhaling, men får igjen ny prosessor og grafikk. Oppdaterte 13-tommers MacBook Pro har Kaby Lake-prosessorer på opptil 3.5 GHz Core i7 med Turbo Boost opptil 4.0 GHz. 15-tommeren fås med opptil 3.1 GHz Core i7 med Turbo Boost opptil 4.1 GHz. Som standard kommer 15-tommeren nå med kraftigere, dedikert grafikkort med mer videominne, og 13-tommeren kommer i en ny konfigurasjon.

Ønsker du å lese om flere endringer ved MacBook Pro fra 2016-2017 kan du lese dette innlegget.

MacBook Pro blir tilgjengelig for bestilling fra 6. juni 2017, og forventes på lager i løpet av juni. Se nye Macbook Pro i vår nettbutikk >>>

iPad Pro: 

I fjor skrev vi om hvordan iPad Pro utfordret oppfatningen om at nettbrett ikke egner seg til produktivitet. Nå gjør Apple grep for å styrke iPad Pro enda mer, som gjør den til et solid arbeidsverktøy i mange sammenhenger. Det er to nye modeller av iPad Pro, en helt ny med 10,5 tommers skjerm, og en 12,9 tommer. Begge er utstyrt med verdens mest avanserte skjerm med ProMotion-teknologi (120 Hz), og har fantastisk ytelse med den nye A10X Fusion-chipen.

Den nye 10,5-tommersmodellen har en nesten 40 prosent smalere ramme, og en utrolig kompakt størrelse. Til høsten kommer iOS 11, og et flertall nye funksjoner til iPad Pro, som den nye Filer-appen, dock som kan tilpasses, forbedret multitasking og dypere integrering med Apple Pencil.

iPad Pro er tilgjengelig for bestilling fra 6. juni 2017, og forventes på lager i løpet av juni. Se nye iPad Pro i vår nettbutikk >>>

Har du spørsmål om noen av de nye produktene kan du komme innom butikken på Tunejordet, benytte chat på våre nettsider, eller ta kontakt på salg@infografikk.no