5 geniale apps for Xerox Multifunksjonsprinter

En multifunksjonsprinter er et digitalt arbeidsverktøy, og skal kunne bidra til en effektiv arbeidsflyt gjennom print, skanning og sky-funksjonalitet. Din bedrifts printløsning bør derfor ha et enkelt og funksjonelt grafisk brukergrensesnitt som lar deg fjerne unødvendig innhold, og egne tilpassede applikasjoner.

I dette blogginnlegget vil vi vise frem og anbefale 5 slike applikasjoner for en Xerox Multifunksjonsprinter.

1. Print og skann til Dropbox

Denne appen lar deg skrive ut eller skanne filer til Dropbox direkte via brukergrensesnittet på printeren.  Løsningen kan tilpasses bedriftens egne sikkerhetssystemer, slik at hver ansatt får tilgang til sin Dropbox ved å for eksempel sveipe et ID-kort. Appen støtter skanning og utskrift til en rekke vanlige format:

Skann: PDF, PDF/A, XPS, TIFF og JPEG

Utskrift: Microsoft Office, PDF, Open Office, TIFF, JPEG, PNG, GIF, TXT, RTF, EML, XPS, PS og PCL

2. Print og skann til Office 365/One Drive

Office 365 og One Drive er begge tjenester levert av Microsoft, og samles derfor til ett punkt i dette innlegget. Hovedforskjellen ligger i at Office 365-applikasjonen har støtte for Sharepoint, mens Print og skann for One Drive kobler opp mot nettopp One Drive. Disse appene lar deg skrive ut eller skanne filer til sine skytjenester direkte via brukergrensesnittet på printeren.  Løsningen kan tilpasses bedriftens egne sikkerhetssystemer, slik at hver ansatt får tilgang til sin konto ved å for eksempel sveipe et ID-kort. Appen støtter skanning og utskrift til en rekke vanlige format:

Skann: PDF, PDF/A, XPS, TIFF og JPEG

Utskrift: Microsoft Office, PDF, Open Office, TIFF, JPEG, PNG, GIF, TXT, RTF, EML, XPS, PS og PCL

3. Scan til Google Drive

Denne appen lar deg skrive ut eller skanne filer til Google Drive direkte via brukergrensesnittet på printeren.  Løsningen kan tilpasses bedriftens egne sikkerhetssystemer, slik at hver ansatt får tilgang til sin Google Drive-konto ved å for eksempel sveipe et ID-kort. Appen støtter skanning og utskrift til en rekke vanlige format:

Skann: PDF, PDF/A, XPS, TIFF og JPEG

Utskrift: Microsoft Office, PDF, Open Office, TIFF, JPEG, PNG, GIF, TXT, RTF, EML, XPS, PS og PCL

4. Scan til regnskap

Denne appen lar deg skrive ut eller skanne filer til et regnskapssystem direkte via brukergrensesnittet på printeren.  Løsningen kan tilpasses bedriftens egne sikkerhetssystemer, slik at ansatte med tillatelse får tilgang ved å for eksempel sveipe et ID-kort. Ofte bruker man svart-hvitt dokumenter i TIFF eller PDF-format i regnskapssystemer, og konvertering av mange dokumenter tar lang tid. Denne appen lar deg kjapt og enkelt skanne en bunke med regnskapsdokumenter direkte til ditt system, og konverterer automatisk til riktig filformat.

5. Info-applikasjon

Informasjonsappen er et nyttig verktøy å ha i en arbeidshverdag. Programmet brukes til å formidle korte beskjeder som vises på touch-displayet på printeren.


Infografikk er Xerox Authorized Document Technology Partner, og stiller oss behjelpelig dersom din bedrift er interessert i en ny løsning for dokumenthåndtering og utskrift. Ta kontakt på salg@infografikk.no ved interesse.