Apple i bedriften

Mac i bedriften

Øk produktiviteten i bedriften med kraftige maskiner skreddersydd til ditt bruk.

Apple i utdanning

Teknologi kan forandre undervisningen fullstendig. Nye funksjoner vil gjøre det enda enklere for skoler å rulle ut enheter der de har størst effekt – hos elevene.

iOS i bedriften

iOS-enheter som iPad og iPhone kan endre måten bedriften jobber på. De kan gi produktiviteten et kraftig løft.

Løsning for din bedrift

Infografikk kan tilby en skreddersydd Apple-løsning for din bedrift, organisasjon eller skole. Ta en uformell prat med oss i dag!

MDM

Med Mobile Device Management får bedriften bedre sikkerhet, enklere administrasjon og større effektivitet.

Mac i bedriften

Øker produktiviteten overalt.

Ikke bare er Mac bygget med den beste maskinvaren og programvaren, den er også laget for å fungere sømløst med iPhone og iPad. Produktiviteten har heller aldri vært bedre på Mac, med en ny generasjon bedriftsapper. Og OSX gjør det enkelt for IT-avdelingen å rulle ut enheter i stor.

 

Nye måter for ansatte å jobbe på.

Med OS X og appene som er inkludert på alle Macer, kan ansatte være produktive umiddelbart – på den plattformen de foretrekker. Og med nyskapende, nye bedriftsapper kan ansatte samarbeide på nye måter og administrere arbeidet som aldri før.

 

Et friskt pust i IT-avdelingen.

Det er enkelt å integrere Mac i bedriftsmiljøer, og bedrifter kan administrere Mac på nesten samme måte som de administrerer iPhone og iPad. OS X er utviklet med avanserte sikkerhetsfunksjoner som samarbeider om kontinuerlig å søke gjennom, kryptere og oppdatere Macen. Og med trådløs utrulling kan IT-avdelingen klargjøre Macen automatisk straks den pakkes ut av esken.

Den perfekte partneren for en mobil verden.

De ansatte kan gjøre de utroligste ting med en Mac eller iOS-enhet. Og når ansatte bruker dem sammen, kan de gjøre så mye mer. En Mac fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og ettersom de kjører flere av de samme appene, kan ansatte enkelt bytte mellom enheter og få en mer sømløs opplevelse.

 

Ønsket av ansatte i alle bedrifter.

Det at Apple-produkter er så populære blant studenter og forbrukere, betyr at det også er mange ansatte og jobbsøkere som foretrekker Mac. Ved å tilby Mac kan organisasjonen din få et fortrinn i konkurransen om å rekruttere de beste kandidatene. Mac kan også øke tilfredsheten blant eksisterende ansatte.

 

iOS i bedriften

Et løft for bedriften.

Med iPhone og iOS-teknologi i sentrum av forretningsstrategien får bedriften et hav av muligheter. De ansatte får enheter de liker å bruke, produktiviteten skjer nærmest av seg selv, og nyskapning skjer fortløpende. Med iPhone og iOS kan virksomheten drives på helt nye måter.

 

Større fleksibilitet.

OS-enheter som iPad og iPhone kan endre måten bedriften jobber på. De kan gi produktiviteten et kraftig løft og gi de ansatte frihet og fleksibilitet til å jobbe på nye måter, enten på kontoret eller når de er på farten.

 

iOS er bedre enn noensinne

iOS 9 har flere produktivitetsfunksjoner for bedriftsbrukere, dypere integrering med bedriftssystemer, mer skalerbar utrulling av apper og bedre administreringsverktøy. Denne kombinasjonen av kraftige funksjoner fortsetter å gjøre iOS til den beste plattformen for bedrifter.

Integrerte systemer.

iOS 9 kan integreres med de nyeste bedriftssystemene og -tjenestene, fra e-post og kalender til interne nettverk – og alt annet brukerne trenger tilgang til for å gjøre jobben sin. Og alt IT-avdelingen trenger for å kunne bistå dem.

 

Ønsket av ansatte i alle bedrifter.

Det at Apple-produkter er så populære blant studenter og forbrukere, betyr at det også er mange ansatte og jobbsøkere som foretrekker iPhone og iPad. Ved å tilby iOS-enheter kan organisasjonen din få et fortrinn i konkurransen om å rekruttere de beste kandidatene. iPhone og iPad kan også øke tilfredsheten blant eksisterende ansatte.

 

Apple MDM

Mobile Device Management

Med MDM kan du trygt registrere enheter enten de tilhører privatpersoner eller organisasjoner. Med en MDM-løsning kan du konfigurere og oppdatere innstillinger, sjekke at alt samsvarer med organisasjonens regler, og fjernslette eller fjernlåse administrerte enheter. MDM lar deg også distribuere, administrere og konfigurere apper og bøker som er kjøpt gjennom Volume Purchase Program eller utviklet internt. Enhetene administreres ved at de registreres i MDM-serveren med en konfigurasjonsprofil. Gjennom Enhetsregistreringsprogrammet kan automatisk registrering i MDM settes opp for enheter som tilhører bedrifter. Når en administrator aktiverer en kommando, regel eller valgmulighet for MDM, mottar enheten en melding om handlingen som push-varsel (Apple Push Notification – APN). Så lenge enheter er online, kan de motta APN-kommandoer uansett hvor i verden de befinner seg.

4 grunner for at din bedrift burde vurdere MDM

Infografikk kan hjelpe deg med å få full kontroll på alle de ulike enhetene, samtidig som du er trygg på at forretningskritisk informasjon ikke havner i feil hender. Her er 4 gode grunner hvorfor du burde ha en MDM-løsning i din bedrift: Sikkerhet, Levert med ferdig oppsett, Administasjon og effektivitet og Applikasjoner.

 

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 14.41.03 kopi

Apple i utdanning

Apple-enheter er like lett å distribuere som de er å bruke.

Det har aldri vært enklere å plassere en iPad eller Mac i hendene på studenter og lærere. Apple har forenklet installasjonsprosessen, slik at du enkelt kan innrullere alle på skolen din raskt, konfigurere enheter automatisk, og sømløst kjøpe og distribuere apper og bøker.

 

Apple School Manager.

Nye Apple School Manager er en enkel, nettbasert portal som har alt det en administrator trenger for å installere iPad og Mac i skolen. Automatisk opprettede Apple-IDer for alle studenter og ansatte, innstillinger og enkelt kjøp og distribusjon av apper, bøker og læremidler. Du kan logge inn fra en nettleser på en hvilken som helst Mac eller PC. Opprett en konto for institusjonen for å komme i gang, eller logg inn med din eksisterende Apple Deployment Program konto for å overføre kontoer, enheter og innhold. Se video av Apple School Manager her!

 

Infografikk har tidligere levert komplette leveringer til skoler som innebærer komplette leveranser av større antall Apple-enheter, MFP-maskiner, server- og nettverksløsninger med mer.

Trenger du rådgivning knyttet til utdanning – ta gjerne kontakt for en uformell prat.

 

Terje Fluske

Senior Key Account B2B, Infografikk

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384