Apple i bedriften

Apple Premium Reseller

Authorised Service Provider

Apple i bedriften

Infografikk har status som Apple Premium Reseller og Apple Authorised Service Provider. Det vil si at vi leverer hele produktsortimentet til Apple, i tillegg til at vi utfører service på produktene. Dette i kombinasjon med våre løsninger for drift, support og finansiering gjør oss unike som Apple-forhandler rettet mot bedriftsmarkedet.

Vårt spesialfelt er Apple- og IT-utstyr til kreative miljøer. Mange av våre kunder er arkitekter, reklamebyråer, og designbyråer. I tillegg leverer vi også produkter og tjenester til mediebransjen, fotografer, videoprodusenter med mange flere. Det er flere fordeler ved å velge Infografikk som din Apple-forhandler. Vi liker å fortelle at vi er en relasjonsbedrift som er opptatt av kompetanse. Som norges eldste Apple-forhandler har vi lang erfaring, samtidig som vårt samarbeid med Apple og andre produsenter, alltid sørger for at vi er oppdatert på de aller nyeste løsningene som finnes på markedet. Våre sertifiserte IT-konsulenter har mulighet til å hjelpe bedriften med drift, backup, mobile device management, support og onsite oppdrag etter behov. Vi leverer ikke bare produktene, vi leverer også løsningene rundt, slik at de ansatte får fullt utbytte av produktene!

Skulle du oppleve feil på ditt Apple-produkt kan du levere den til vårt lokale Apple-sertifiserte verksted. Vi har egne bedriftsløsninger og tilbyr blant annet budhenting i Oslo for bedrifter som er våre kunder på Apple-produkter. Vi er svært raske på service, men om en av bedriftens ansatte ikke klarer seg uten maskin er det mulig å leie en enhet av oss i mellomtiden. Vårt mål er at du som kunde skal ha minst mulig nedetid, slik at dere kan bruke tiden på det dere er gode på. Tid er penger. Vår nettbutikk har hele utvalget av de populære Apple-produktene som Mac Pro, Macbook Pro, iMac, iPhone og iPad. Vi tilbyr skreddersydde pakker til kunder og vi kan også legge opp produkter etter behov. Vårt system er helautomatisert slik at pakken sendes så raskt som mulig fra vårt lager. Har du lyst til å ta en prat med oss om hvordan vi kan samarbeide på Apple-produkter, løsninger eller service? Du finner kontaktinformasjon til våre dyktige ansatte nedenfor.

Apple Premium Reseller

Reparasjon av Apple-produkter

Leie og leasing av produkter

Drift og supportavtaler

Referanse

Infografikk har levert en Mobile device management-løsning for Pilot Flight Academy. Med iPad har pilotskolen erstattet en rekke bøker med nye elektroniske e-bøker. Nå har foreleserne en digital oversikt, slik at de enkelt kan dele emner og bøker ut til studentene i ulike grupper.

Infografikk har sørget for at studentenes iPad’er er automatisk innrullert i MDM-systemet. Det vil si at når man starter opp en iPad er den ferdig satt opp med data, epost-kontoer, Wifi-nett, applikasjoner og innstillinger.


 

Hvorfor velge Mac i bedriften?

Den totale kostnaden for Mac er like lav som for tilsvarende PC-er – eller til og med lavere. Virksomheter i ulike bransjer ser at kostnadene går ned med Mac. Lavere supportkostnader og høy restverdi er to av de viktigste årsakene.

En undersøkelse fra Jamf for bedrifter viser at ansatte som får mulighet, velger Mac 72 prosent av gangene mot 28 prosent for PC. I tillegg er det slik at ansatte som har vokst opp med Apple-enheter, liker å ha den samme gode brukeropplevelsen på jobb.

Du kan se Infografikk sitt utvalg av Mac Pro, iMac, Macbook Pro og Macbook Air i vår nettbutikk.

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Anders Rove

  Senior Key Account B2B
  995 56 565