Din norske Adobe-forhandler

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud er en samling av over 20 skrivebordsprogrammer og mobilapplikasjoner og -tjenester for blant annet foto, design, video, web og UX. Nå kan du ta ideene flere steg videre med Photoshop på iPad-enheten, tegne og male med Fresco og designe for 3D og AR. Bli med i det globale designfellesskapet – og skap noe enda bedre sammen.

Infografikk er din norske Adobe-forhandler. Hos Infografikk blir du godt ivaretatt og rettledet til den riktige løsningen for din bedrift. Vi er sertifisert som Adobe Gold Reseller og har lang erfaring med Adobe sine produkter og løsninger. Dette gir deg flere fordeler med å velge oss som lokal norsk forhandler:

• Kun en årlig faktura for alle bedriftens brukere
• Juster antall brukere opp underveis i avtaleperioden
• Fullstendig kontroll og oversikt på lisenser og brukere (2 installasjoner pr bruker)
• Norske kompetente kontaktpersoner – både på råd, bestilling og support

Adobe Gold Reseller

Adobe CC

 

Creative Cloud for teams leveres med over 20 bransjeledende applikasjoner for design, foto, video og web i tillegg til digitale dokumentopplevelser. Og nå kan du bruke favoritter som Adobe Illustrator og Photoshop på tvers av datamaskiner og mobilenheter.

Les mer
Samarbeid bedre.
Hold deg synkronisert ved å dele blant annet farger og bilder på tvers av applikasjonene og enhetene ved hjelp av Creative Cloud Libraries. Arbeid i tillegg på en mer produktiv måte takket være 1 TB lagringsplass per bruker og integrering med Microsoft Teams, Slack og andre bedriftsverktøy.

Håndter lisenser på en enkel måte.
Tilordne og omfordel lisenser raskt med en nettbasert administratorkonsoll (Admin Console).

Få brukerstøtte på premiumnivå.
Gi arbeidsgruppen et godt grunnlag for å lykkes, med avansert, døgnåpen teknisk støtte, personlige ekspertøkter og ressurser for enestående designarbeid, blant annet Adobe Fonts, Behance og opplæringsmateriale for alle ferdighetsnivåer.

Acrobat DC

Med Adobe Acrobat er du alltid koblet opp mot arbeidsgruppen med enkle arbeidsflyter på tvers av datamaskinen, mobilenhetene og Internett – uansett hvor du arbeider.

Les mer

Over fem millioner organisasjoner verden over bruker Acrobat DC til blant annet å opprette og redigere PDF-filer og konvertere dem til Microsoft Office-formater. Når du arbeider hjemmefra og trenger verktøy som muliggjør samarbeid og hjelper deg med å holde virksomheten i gang, bør du bruke Acrobat DC – og realisere det hele.

Hold samarbeidet i gang, uansett hvor du befinner deg eller hvilken enhet du arbeider på. Med Acrobat DC kan du enkelt dele PDF-filer for visning, gjennomgang og signering – og spore fremdriften – fra alle typer enheter og uansett hvor du befinner deg.

Nå er det like enkelt å dele PDF-filer og samle inn kommentarer som det er å sende en e-postmelding – forskjellen er mye bedre kontroll, fullstendig sporing og ingen rotete vedlegg. Mottakerne får en e-postmelding med en kobling til PDF-filen. De bare klikker på den for å åpne, vise og kommentere.

Den beste mobilapplikasjonen for PDF-visning er blitt enda bedre med Liquid Mode. Acrobat Reader-mobilapplikasjonen er fullpakket med gratisverktøy som du trenger for å vise, kommentere, signere og dele PDF-filer mens du er på farten. Og med Acrobat Pro DC kan du gjøre enda mer. Rediger, opprett, eksporter, organiser og slå sammen filer direkte fra nettbrettet eller mobiltelefonen.

Fyll ut og signer PDF-skjemaer på en enkel måte fra hvor som helst og på en hvilken som helst enhet. Du kan også samle inn signaturer, spore fremdriften digitalt og automatisk arkivere det signerte dokumentet.

Adobe Sign

E-signaturer holder arbeidet i gang. Adobe Acrobat Pro med e-signeringsfunksjon kombinerer mulighetene ved Adobes e-signaturer med de bransjeledende PDF-verktøyene våre.

Les mer

Enkle og problemfrie e-signaturer.
Adobe Acrobat Pro med e-signeringsfunksjon gjør det enkelt å sende, spore og samle inn e-signaturer. Signering av dokumenter er akkurat like enkelt – klikk, trykk eller sveip.

PDF- og e-signaturverktøy i én applikasjon.
Du trenger ikke lenger hoppe frem og tilbake mellom applikasjoner for å få arbeidet gjort. Adobe Acrobat Pro med e-signeringsfunksjon gir deg verktøy for oppretting og redigering av PDF-filer, samarbeid med andre og håndtering av e-signaturer i én enkel opplevelse.

Sikkerhet du kan stole på.
E-signaturene våre er drevet av Adobe Sign og brukes av små bedrifter og globale merkenavn. Med åtte milliarder e-signaturer, et tall som stadig øker, kan du være sikker på at hver eneste transaksjon er sikker og rettsgyldig.

 

Utdanningssektoren

Adobe tilbyr bransjeledende løsninger til en svært gunstig pris for alle i utdanningssektoren.

 

Les mer

Adobe-verktøy gir studentene mulighet til å tenke kreativt og kommunisere på en uttrykksfull måte, slik at de kan forvandle ideene i klasserommet til muligheter for den videre utdanningen og det kommende yrkeslivet. I tillegg tilbyr vi spesialpriser for utdanningskunder – alt fra enkeltstudenter til hele utdanningsinstitusjoner. Uansett om du er en elev/student, lærer/foreleser, kunstner, ingeniør eller entreprenør, så er det enkelt å uttrykke egne ideer og dele erfaringer med Creative Cloud.

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Anders Rove

  Senior Key Account B2B
  995 56 565