Skjermbilde 2016-05-24 kl. 20.03.27

Adobe Creative Cloud

Creative Cloud All Apps gir deg hele samlingen av Adobe’s designverktøy for datamaskinen, blant annet Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro. I tillegg til noen virkelig flotte mobilapplikasjoner slik at du kan skape det du ønsker – uansett hvor du er. Alle designressursene, blant annet Adobe Stock, er akkurat der du trenger dem.

Hvorfor bedrifter handler Adobe av Infografikk

Hos Infografikk blir du godt ivaretatt og rettledet til den riktige løsningen for din bedrift. Vi er sertifisert som Adobe Gold Reseller og har lang erfaring med Adobe sine produkter og løsninger. Dette gir deg flere fordeler med å velge oss som lokal norsk forhandler:

•    Kun en årlig faktura for alle bedriftens brukere
•    Juster antall brukere opp underveis i avtaleperioden
•    Fullstendig kontroll og oversikt på lisenser og brukere (2 installasjoner pr bruker)
•    Norske kompetente kontaktpersoner – både på råd, bestilling og support

Creative Cloud for teams

Creative Cloud for teams sikrer at du alltid har den nyeste versjonen av Adobes designapplikasjoner og -tjenester, blant annet Photoshop, Illustrator og InDesign, for hånden – og du styrer hvordan og når du skal utrullere dem. Vi har lagt til hundrevis av nye funksjoner som gir økt produktivitet, støtter de nyeste standardene og maskinvareproduktene og forenkler dagligdagse oppgaver. Hvis du fremdeles bruker Creative Suite, passer det perfekt å oppgradere til Creative Cloud nå.

Enkelt samarbeid
Del ressurser og mapper med andre på en sikker måte ved hjelp av spesialtilpassede Creative Cloud Libraries. Ha kontroll på versjonene, følg med på endringene og samarbeid på en bedre måte. Med Libraries sparer du arbeidsgruppen for flere timer med arbeid i uken, og de kan jobbe opptil ti ganger raskere.
Innebygd Adobe Stock
Jobb opptil ti ganger raskere med tilgang til mer enn 55 millioner royaltyfrie Adobe Stock-bilder, -grafikkelementer og -videoer direkte innenfra Creative Cloud-applikasjonene. Med en Adobe Stock-plan for arbeidsgrupper får bedriften optimalt utbytte av investeringen, og du kan dele hver lisens med opptil ti gruppemedlemmer uten ytterligere kostnader.
Bedriftseierskap og -styring
Se brukere og planer på et dashbord og legg til eller omplasser lisenser når som helst. For å øke sikkerheten styres lisensene av administratorene, ikke av enkeltmedarbeidere.
Creative Cloud for enterprise

Creative Cloud for enterprise gir bedrifter alt de trenger for å designe enestående kundeopplevelser for alle enheter og kontaktpunkter. Design og samarbeid effektivt med sammenknyttede skrivebordsprogrammer og mobilapplikasjoner i tillegg til nettskytjenester som Adobe Stock. Få alternativer for avansert kryptering og sikker utrullering som beskytter innholdet. Optimaliser dessuten resultatene ved hjelp av integrering med Adobe Marketing Cloud.

Effektiv innholdsdesign

Bruk verdens beste designapplikasjoner og -tjenester til å skape flotte kundeopplevelser. Adobe CreativeSync knytter automatisk sammen skrivebordsprogrammene og mobilapplikasjonene med nettskytjenestene, slik at alle ressursene er oppdatert og for hånden og du kan levere innhold raskere.
Funksjonalitet i konsernklassen
Velg blant utrulleringsalternativer for én eller flere leietakere og administrer Creative Cloud, Document Cloud og Marketing Cloud fra ett enkelt Adobe-dashbord for bedrifter. I tillegg får du dedikert, døgnåpen kundestøtte pluss et ubegrenset antall ekspertøkter for designgrupper.
Integrering med Marketing Cloud
Creative Cloud for enterprise integreres med Marketing Cloud, slik at du kan bruke data til å forstå kundene bedre, informere den kreative ledelsen og få bedre avkastning på kampanjene.
Kurs i Adobe

Infografikk arrangerer en rekke kurs med Adobe-sertifiserte kursholdere

Det holder ikke med all verdens dataverktøy alene – kompetente medarbeidere er like viktig. Med utnyttelse av utstyret oppnår man bedre arbeidsflyt, økt konkurransekraft og høyere lønnsomhet. InfoGrafikk ønsker å legge forholdene tilrette for DEG. Derfor tilbyr vi flere alternativer både når det gjelder kurssted og «setting».

•    Bedrifttilpassede kurs ut fra individuelle behov og ønsker.
•    Klasseromskurs i våre kurslokaler i Oslo.
•    Faglige seminarer

Kontaktpersoner

 • Terje Fluske

  Senior Key Account B2B
  908 34 246
 • Fredrik Jonassen

  Senior Key Account B2B
  900 14 792
 • Camilla Berner

  Senior Key Account B2B
  480 97 656
 • Mathias Olav Thunæs

  Senior Key Account B2B
  412 24 191
 • Bjørnar Lorentzen

  Salgskonsulent B2B
  984 80 384