Apple presenterte tirsdag 21. mars en ny iPad og en rød utgave av iPhone 7. Infografikk vil selge produktene så fort de kommer på lager – følg med i vår nettbutikk for oppdatert lagerstatus i tiden fremover.

 

Her følger en kort oppsummering av nyhetene:

Ny 9,7-tommers iPad med imponerende Retina-skjerm og fantastisk ytelse

Apple har i dag oppdatert den mest populære iPad-størrelsen. Den har fått en mer lyssterk 9,7-tommers Retina-skjerm og markedsledende ytelse, fra kr 3690,-. iPad er laget for å ha uovertruffen mobilitet og brukervennlighet. I tillegg har den en utrolig ytelse og et batteri som varer hele dagen, og er verdens mest populære nettbrett og den viktigste dataenheten for millioner av kunder over hele verden. Ved hjelp av de flere enn 1,3 millioner appene som er laget spesielt for iPad, kan kundene gjøre enda mer – fra å lære å kode med Swift Playgrounds og lese bøker på den store skjermen til å bli mer effektive med Microsoft Office og bruke multitaskingsfunksjoner som Delt skjerm.

«iPad er verdens mest populære nettbrett. Kundene liker å bruke den store 9,7-tommers skjermen til alt fra å se på TV-programmer og filmer til å surfe på nettet, foreta FaceTime-samtaler og se på bilder, og nå er den enda rimeligere,» sier Philip Schiller, Apples globale produktsjef. «Nye kunder og alle som ønsker å oppgradere, kommer til å bli begeistret for denne nye iPaden enten de bruker den hjemme, på skolen eller på jobb, med den elegante Retina-skjermen, den kraftige A9-chipen og tilgang til flere enn 1,3 millioner apper som er laget spesielt for iPad.»

Pris og tilgjengelighet

  • iPad fås i sølv, gull og stellargrå, og prisen er fra kr 3690,- for Wi-Fi-modellen på 32 GB og kr 5190,- for Wi-Fi + Cellular-modellen på 32 GB.
  • iPad mini 4, som er tilgjengelig i sølv, gull og stellargrå, har nå større kapasitet til samme pris. Prisen er fra kr 4490,-for Wi-Fi-modellen på 128 GB og kr 5990,- for Wi-Fi + Cellular-modellen på 128 G.

 

Apple lanserer iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Apple presenterte i dag iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition i en lekker, rød aluminiumsfinish for å markere mer enn ti år med samarbeid mellom Apple og (RED). Dette gir kundene en helt ny måte å støtte Det globale fondet på og bringe verden et skritt nærmere en aids-fri generasjon. Spesialutgaven PRODUCT(RED) iPhone kan bestilles på nettet over hele verden og i butikker fra og med fredag 24. mars.

«Fra vi begynte å samarbeide med (RED) for ti år siden, har kundene våre gitt et stort bidrag i kampen mot spredning av aids gjennom kjøp av våre produkter, fra den opprinnelige iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition og til dagens utvalg av Beats-produkter og tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch», sier Apple-sjef Tim Cook. «Denne spesialutgaven av iPhone i en lekker, rød finish er vårt største (PRODUCT)RED-produkt hittil og feirer samarbeidet med (RED). Vi gleder oss til å se kundene ta den i bruk.»

 

Pris og tilgjengelighet
  • iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition fås med 128 GB og 256 GB lagringsplass og koster fra kr 8490,-. Spesialutgaven (PRODUCT)RED iPhone legges til det eksisterende utvalget av iPhone 7-finisher: gagatsvart, svart, sølv, gull og rosegull.

 

 

Har du spørsmål – ta kontakt med Infografikk i dag!
Tlf: 69137070
E-post: salg@infografikk.no