Skreddersydde kurs

Vi skreddsyr våre kurs og opplæringer etter kundenes ønsker og behov. Bedriftsinterne kurs kan være både programrelaterte og produksjonsrelaterte. Opplæringene kan enten gjennomføres i våre lokaler eller lokalt hos den enkelte bedrift.

Les mer

Lynrask fiber

Fiber er den framtidsrettede kommunikasjonsløsningen for bedrifter med behov for høy båndbredde. Med fiber er mulighetene for fremtiden nærmest ubegrensede og din bedrift er sikret en løsning som fyller behovene i mange år fremover.

Les mer

Firmaleie

Din virksomhet disponerer utstyret mot å betale leie over et avtalt tidsrom, slik at kostnaden blir fordelt over den tiden virksomheten kan gjøre nytte av utstyret, og det kan skape inntekter.

Les mer

Print, digitaltrykk og krysspublisering

Infografikk er en helt uavhengig leverandør av Print, Digitaltrykk & MFP kopimaskiner. Dette innebærer at vi uansett behov kan leverere en optimal løsning for akkurat deres bedrift. Om dere er ute etter en leverandør som tar et helhetsansvar så er Infografikk din partner.

Les mer

Sikre bedriftens data

Gode rutiner for sikkerhetskopiering er bedriftens viktigste forsikring mot tap av data. Med en sikker backup hos Infografikk er dine data  trygt ivaretatt ved havari, brann eller innbrudd.

Les mer

Kerio Mail Hosting

Det prisbelønte, kostnadseffektive alternative til Microsoft Exchange, designet for å møte kravene til små og mellomstore bedrifter. Kerio Connect tilbyr uovertruffen fleksibilitet for distribusjon og omfattende mobilstøtte.

Les mer

Se fordelene med MDM

Med MDM kan du trygt registrere enheter enten de tilhører privatpersoner eller organisasjoner. Med en MDM-løsning kan du konfigurere og oppdatere innstillinger, sjekke at alt samsvarer med organisasjonens regler, og fjernslette eller fjernlåse administrerte enheter.

Les mer