En helt ny arbeidshverdag

Øk produktiviteten i bedriften med kraftige Apple-maskiner og iOS-enheter. Mobile-enheter gjør at ansatte kan være produktive på helt nye måter enn før. Samtidig er det helt nye muligheter for effektiv administrasjon og sikker håndtering av bedriftens data.

Les mer

Gi bedriften et løft

Infografikk er spesialister på IKT-løsninger og konsulenttjenester til bedrifter og organisasjoner. Som en totalleverandør med 25-års erfaring hjelper vi våre kunder med å skape en solid infrastruktur.

Les mer

Et friskt pust i IT-avdelingen

Ikke bare er Mac bygget med den beste maskinvaren og programvaren, den er også laget for å fungere sømløst med iPhone og iPad. Produktiviteten har heller aldri vært bedre på Mac, med en ny generasjon bedriftsapper.

Les mer

Sikker drift

Infografikk tilbyr moderne løsninger innen sky- og driftstjenester. Vi sikrer deres bedrift en trygg IT-hverdag, uten bekymringer om kritisk nedetid og tap av uerstattelig data.

Les mer

Print, digitaltrykk og krysspublisering

Infografikk er en helt uavhengig leverandør av Print, Digitaltrykk & MFP kopimaskiner. Dette innebærer at vi uansett behov kan leverere en optimal løsning for akkurat deres bedrift. Om dere er ute etter en leverandør som tar et helhetsansvar så er Infografikk din partner.

Les mer
 
 

Bedriftsavdeling

Infografikk er totalleverandør av produkter og tjenester til bedriftsmarkedet.

IT-tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen drift, backup, software og skytjenester til din bedrift.

Butikk

Besøk vår Apple Premium Reseller-butikk på Sørlietorget i Sarpsborg.